Élelmiszertudományi és Táplálkozástudományi MS
Colorado State University College of Health and Human Sciences
Kulcs információ
Campus helye
Fort Collins, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Bevezetés
Lehetőséget kínálunk arra, hogy az élelmiszertudományra vagy a táplálkozásra specializálódjon. Élelmiszertudományi szakirányunk oktatási és kutatási lehetőségeket kínál az élelmiszerrendszerek, a mikrobiológia és az élelmiszer-kémia területén. Táplálkozási szakterületünk oktatási és kutatási lehetőségeket kínál a molekuláris, klinikai és közösségi táplálkozás területén.
Élelmiszertudományi szakterületünk az élelmiszerek egészségügyi tulajdonságaira, az élelmiszer-mikrobiológiára, a biztonságra és a kémiára összpontosít. Ez a specializáció felkészíti Önt arra, hogy élelmiszertudományi szakértővé váljon. Táplálkozási szakterületünk a táplálkozás és az egészség kapcsolatára összpontosít. Célunk, hogy alapos és alkalmazott táplálkozástudományi ismereteket nyújtsunk Önnek, így Ön a táplálkozástudományi területen vezető szerepet tölthet be.