Keystone logo

5 Tanfolyam Programok ban ben Kardiológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Tanfolyam
  • Egészségügy
  • Orvostudományi tanulmányok
  • Kardiológia
Szakirányok
  • Egészségügy (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Tanfolyam Programok ban ben Kardiológia

A kurzus egy vizsgálat típusa tipikusan a magas iskolai végzettséggel. Tanfolyamok diákoknak kiegészítő képzés egy adott tárgy vagy területen.

Mi a pálya kardiológiai? Ez egy olyan tanfolyam arra összpontosít, hogy a folyamat diagnosztizálására, kezelésére és okainak a szívvel kapcsolatos tünetek. Megismerik a közös problémák, például szívkoszorúér-betegség, szívfejlődési rendellenesség, szívelégtelenség és szívbillentyű-betegségben. Azt is megtudhatjuk, hogyan elhízás és a stressz hatásait a szív- és érrendszerre. Ez a tanulmány bemutatja a résztvevők a diagnosztikai vizsgálatok és sebészeti eljárások területén alkalmazott, mint EKGs, echokardiográfia és angioplasztika. Témák közé tartozik a kémia, szervetlen kémia, biológia, fizika, valamint a kábítószer-recept és az adagolási kezelése.

Kardiológia hallgatók szert értékes elméleti és gyakorlati ismeretek. Megtanulják, hogyan kell diagnosztizálására, kezelésére és megelőzésére rendszeri betegségek a szív, artériák és vénák.A diákok fejleszteni erős interperszonális készségek, döntéshozó készségek, a bizalom és a munkaképesség alatt nagynyomású helyzetekben.

Azok a tényezők, amelyek meghatározzák a költségek az természetesen tartalmazzák az ország és az iskola. Kapcsolat felvételi iroda és kérdezni díjak, tandíj, ösztöndíjak és pénzügyi támogatást.

A pályának a kardiológia megköveteli a fejlett felsőoktatás során előállítunk egy bachelor 's mértékben és alkatrészek Általános orvosi iskola. A következő lépés megszerezte az orvosi engedélyt, és részt vesz egy belgyógyász rezidens három évig. Ezt követi a megszerzése kardiológia tanúsítási és befejező három-négy éves ösztöndíjat. A kardiológia területén kínál Önnek a lehetőséget, hogy szakosodnak olyan területeken, mint az intervenciós kardiológia, szívritmuszavarok, szív- és érrendszeri képalkotás, a szív- és érrendszeri ultrahang és nukleáris kardiológiai.

Online osztályok segítik a diákokat, hogy elérjék a tudományos célokat bárhol a világon. Vannak felsőoktatási intézmények számára, hogy könnyen az elfoglalt szakemberek, hogy a szükséges képzés és oktatás. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.