Keystone logo

2 Associate Degree Programok ban ben Egészségügy Szövetségi egészségügy Szövetségi egészségügy 2024

Szűrők

Szűrők

  • Associate Degree
  • Egészségügy
  • Szövetségi egészségügy
  • Szövetségi egészségügy
Szakirányok
  • Egészségügy (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Associate Degree Programok ban ben Egészségügy Szövetségi egészségügy Szövetségi egészségügy

A társult fokozat olyan poszt-középfokú végzettség, amely általában kétéves teljes munkaidős tanulmányt igényel. Sokszor, a szerzett krediteket lehet használni, hogy befejezze a főiskolai diplomát. Egyes diákok szakmai, műszaki vagy közösségi kollégiumon tanulnak annak érdekében, hogy felkészüljenek arra, hogy egyenesen munkába álljanak, miután elvégezték ezt a diplomát.

Mi a kapcsolattartó diploma a szövetséges egészségügyi ellátásban? Ez a diploma lehetőséget biztosít a hallgatóknak arra, hogy alapos ismereteket fejlesszenek ki az egészségügyi környezetről. Az egyéneket bemutathatják számviteli, marketing, kommunikációs és pénzügyi kurzusokkal. A diákok gyakran készek felelősségteljes szerepeket vállalni a szövetséges egészségügyi gyakorlat különböző területein. Előfordulhat, hogy az általános oktatási tantárgyakban bizonyos számú féléves órát kell elvégezni, a többi pedig a szövetséges egészségügyi ellátásban.

Sok diák olyan átruházható készségeket fejleszt ki, amelyek nem csak jól megújulnak, hanem személyes életükben is hasznosak lehetnek. A kommunikáció, a kockázatkezelés és az interperszonális készségek csak néhányat jelentenek ezek közül.

A munkatársak fokozata jellemzően egy gyorsabb, kevésbé drága út a karrier indításához vagy megváltoztatásához, mint egy hagyományos alapképzés. A szövetséges egészségügyi ellátáshoz kapcsolódó fokozatokat a világon átívelő iskolákban lehet kínálni. Ez azt jelenti, hogy az árak nagyban különböznek az egyik helyről a másikra. A tandíjakat az egyetem belépési hivatalánál kell rendelkezésre bocsátani.

A társult egészségügyi ellátással szerzett diplomával rendelkező diplomások választhatják, hogy a munkaerő közvetlen bejutását, vagy további technikai képzést igényelnek, hogy szakképzettséggel rendelkezzenek. A szövetséges egészségügyi dolgozók gyakran közvetlenül vagy közvetve érintettek a betegekkel. A diplomások dolgozhatnak egy orvos irodájához, egy kormányzati egészségügyi osztályhoz, egy kórházi környezethez vagy egy profi sportcsapathoz. A diplomás képes lehet légzőterápiás, sugárterapeutikus, fizikai terapeuta-asszisztens vagy foglalkozási terapeuta-asszisztens helyzetére.

Sok szövetséges egészségügyi program részben, online formátumban áll rendelkezésre. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.