Keystone logo

1 Associate Degree Programok ban ben Egészségügy Sürgősségi medicina Mentőápoló 2024

Szűrők

Szűrők

  • Associate Degree
  • Egészségügy
  • Sürgősségi medicina
  • Mentőápoló
Szakirányok
  • Egészségügy (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Associate Degree Programok ban ben Egészségügy Sürgősségi medicina Mentőápoló

A társult diploma képesítés által egyetem elvégzése egy tanulmányi program általában két évig tartó. Az ilyen mértékű alacsonyabb iskolázottsági szint, mint egy diplomát, és sok egy teljes programot, hogy keressen új karrier.

Mi társult diplomát EMT? Sürgősségi egészségügyi szakemberek, néha orvosi technikusok, a szakemberek, hogy kezelje a sürgősségi orvosi ellátás. EMTs válaszolni a lehető leggyorsabban, amikor hívott a helyszínre az orvosi vészhelyzetek, beleértve az orvosi komplikációk, balesetek és egyéb esetekben a traumás sérülés. A legtöbb esetben egy törekvő EMT kell mintegy 120 180 óra tantermi képzés. Összességében, a képzés tarthat néhány hónap, amíg két évvel, attól függően, hogy a helyi szabályozási követelmények és a teljesítményt a hallgató. Amellett, hogy az orvosi oktatás követelményeit, a tanterv EMT képzési gyakran magában foglalja a klinikai forgatás is.Elvégzése után az oktatás, a diákok is át kell adni a végső nyelvvizsga megszerzése érdekében a jogi minősítést.

Sürgősségi szolgáltatások, sajnos, valami, ami mindig szükség lesz a modern világban. E képzési területen általában engedheti meg magának egy végzős sok munkalehetőséget különböző intézmények.

Mivel a költségek figyelembe elsősegélynyújtó tanfolyamok változhat a számos különböző okok miatt, ez egy jó ötlet, hogy a kutatás és közvetlenül kapcsolatba léphetnek az ember iskola a választás alkalmazása előtt.

Egy EMT lehet elhelyezkedni több különböző környezetekben. Leggyakrabban mentősök találtak dolgozó szervezetek, amelyek a sürgősségi szolgálatok, mint a rendőrség, a tűzoltóság és a kórházak, de ezek a szakemberek is szükség van más területeken, beleértve a gyárak és más munkaterületeken, és a különböző szakaszok a szórakoztató ipar.Egyes helyeken, akkor lehet alkalmazni részeként önálló önkormányzati hivatal.

Ha érdekli a képesítés megszerzése az EMT, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.