Keystone logo

4 Associate Degree Programok ban ben Egészségügy Gyógyszerészet Gyógyszerészeti tudományok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Associate Degree
  • Egészségügy
  • Gyógyszerészet
  • Gyógyszerészet
Szakirányok
  • Egészségügy (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Associate Degree Programok ban ben Egészségügy Gyógyszerészet Gyógyszerészeti tudományok

Ha nem akar tölteni négy évig az egyetemen, akkor azt szeretné, hogy a kereső társult fok. Ezek a képzési programok általában két év alatt befejezni, és az Ön számára a tudást, hogy meg kell találni a megfelelő munkát. Néhány diák úgy dönt, hogy keresni főiskolai vagy egyetemi diploma később.

Mi társult diplomát gyógyszertár? A gyógyszertári program felkészíti a tanulókat a munka, mint a gyógyszerész az egészségügyi ágazat. Ez egy rendkívül versenyképes tanulmányi, és a diákok jellemzően venni kihívást tanfolyamok kémia, farmakológia és a biológia, hogy diplomás. A diákok általában megtanulják, hogyan bizonyos gyógyszerek és egyéb anyagok hatása az emberi elme és a test. Elvégzése után a tanulmányi, a diákok is tudják tölteni, és lemondanak által felírt gyógyszerek orvos.

Sok előnyöket kereső gyógyszertár mértékben.Ez egy nagyon jövedelmező területen, és a gyógyszerészek keresni néhány, a legmagasabb fizetést a könyveket. A diákok is találni, hogy van egy nagyobb mennyiségű pályaválasztás, mint a munkavállalók, akik nem rendelkeznek olyan mértékű.

Az ára kereső ilyen mértékű változik egyik helyről a másikra. Amellett, hogy a földrajzi elhelyezkedés, az intézményi árak és a program időtartama is befolyásolja a költségeket. A diákok a kapcsolatot az iskolai választás átfogóbb pénzügyi információkat.

Gyógyszerész hallgatók találkozás rengeteg karrier lehetőségek a diploma megszerzése után. A hallgatók többsége fog működni, mint a gyógyszerészek a kiskereskedelmi beállításokat. Ezek gyógyszerészek lemondanak előírásokat, és felelősek a nevelése a fogyasztókat a különböző gyógyszereket. Mások dolgoznak a kórházakban és klinikákon, segítve más egészségügyi szakemberek betegek ellátásának. Egy kisebbség dönt, hogy dolgozni gyógyszeripari vállalatok vezetői és minőség-ellenőrzés pozíciókat.

Ha gondolkodik kereső az ilyen mértékű, akkor lehet, hogy ezt online. Online program lehetővé teszi a teljes kurzusok a saját sebességét. További információért keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.