Keystone logo

Szűrők

 • Associate Degree
 • Egészségügy
 • Fogorvos
 • Fogorvos
Szakirányok
 • Egészségügy (2)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

2 Associate Degree Programok ban ben Fogorvos 2024

  Associate Degree Programok ban ben Fogorvos

  Nem minden munkát igényel a kérelmezők, hogy egy négy éves mértéke. Associate fok ad tudósok kezdetleges tudás egy adott tárgykörben, ami lehet több, mint elegendő ahhoz, hogy egy jól fizető állást. Programok gyakran elmúlt két évben, és néha kell kitölteni az interneten.

  Mi társult diplomát fogászat? Míg fogorvostan-hallgatók tanulnak az osztályban, a legtöbb oktatási gyakran kerül sor a laborban. Ott van, ahol megtudjuk, szájhigiénia, patológia, társadalomtudományi, parodontológia, viselkedési tudományok és a táplálkozás. A diákok megtanulják, hogyan kell helyesen használni fogászat eszközöket. Miután a diákok befejezték társult szak, lehet, hogy érdekel, hogy továbbra is a főiskolai szak.

  Előnyei kitöltésével kétéves alapképzés fogászatban közé minősítő állást, mint egy fogászati ​​asszisztens vagy dentálhigiénikus.A világ folyamatosan növekvő népesség egyre nagyobb szükség van a hozzáértő és jól képzett fogorvosok, szükség, amelynek tulajdonosai fogászat társult fok lehet kihasználni.

  Közös vonás, hogy mennyi a program költségei tartalmazzák a program általános költségek, ahol az intézmény található, és ha a hallgató képes befejezni osztályok online. A leginkább up-to-date információk a tandíj és ösztöndíj lehetőségek, az érdekelt egyének eljussanak felvételi iroda az iskolákban, ahol ők a leginkább érdekli.

  Egy Associate of Dentistry, program diplomások valószínűleg jogosultak foglalkoztatás dentálhigiénikusokból és fogászati ​​asszisztensek. Az érdekelt személyek kell arról, hogy szerezzen megfelelő minősítés vagy engedélyeztetést a területen kívánnak alkalmazni. Közös munkakörnyezetben az ilyen foglalkozások közé tartozik a járóbeteg szakellátó központok, orvos irodák és az irodák a fogorvosok.A foglalkoztatási lehetőségek gyakran emelkedett kitöltésével egy akkreditált program.

  Adj a szakmai karrierjét egy szűrés és beiratkozik egy fogászati ​​programban. Lehetőség áll rendelkezésre az egész világon, és egy részét a tanfolyam lehet ajánlani az interneten. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.