Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 16 Associate Degree-k Programok ban ben Egészségügyi technológia 2023

16 Associate Degree Programok ban ben Egészségügyi technológia 2023

Áttekintés

Ha keres egy bevezető vagy alsó osztály programot egy adott fegyelem, keresett társult fok lehet az Ön számára. Ez a program általában rendelkezésre junior és közösségi főiskolák, és ha azt tervezi folytatni a tanulmányait, akkor lehet tenni, hogy a hitelek után.

Mi társult diplomát az orvosi technológia? Ez a fokozat egy dinamikus program, amely bevezeti a diákokat, hogy az eszközök, eljárások és technológiák, amelyek nélkülözhetetlenek a modern egészségügyi ellátás. Mivel a hangsúly az általános technológia helyett egy területen, akkor számíthat tanfolyamok széles skáláját ölelik fel a tudás. Néhány osztály, amely megjelenhet a tananyag tartalmazza a mintavétel, az immunológia, érvágás, a klinikai gyakorlat és a betegellátás.

Az általános jellegét a program előnyös diákok megnyitásával lehetőség számos pályaválasztás.Mivel az egészségügyi ágazat folyamatosan fejlődik, ez lehet egy nagy előnye, hogy a diplomások, akik elnyerik a fokozatot.

Akkor kapott részletes költségelszámolást a felvételi iroda az iskolában. Képesek lesznek, hogy a legpontosabb információkat költsége beiratkozott az orvosi technológia társult szak.

Az egyik legnépszerűbb munkahelyek a diákok, akik keresnek egy társult diplomát orvosi technológia egy laboratórium. A program általában megismertesse sok az eszközöket, amelyek jelen vannak a laborban, így pozíciókat, mint a minta gyűjtő, adatok és eredmények processer elemzője egyaránt hasznos illik. További karrier utak, mint például asszisztens pozíció az orvoslásban, akkor tegye a diákok ismereteit az egészségügyi használni is. Egy másik közös álláspontjáról diplomások klinikai asszisztens, segítve a klinikai eljárások felhasználásával az orvosi technológiát használják az ilyen környezetben.

Egyes társult fok kínálnak az interneten, és akkor lehet, hogy talál egy iskola egy orvosi technológia program hosszú távú tanulási lehetőségek. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Associate Degree
  • Egészségügy
  • Egészségügyi technológia
Szakirányok
  • Egészségügy (16)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum