Keystone logo

26 Associate Degree Programok ban ben Egészségügy Szakápolástan Ápolástan 2024

Szűrők

Szűrők

  • Associate Degree
  • Egészségügy
  • Szakápolástan
  • Ápolástan
Szakirányok
  • Egészségügy (26)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Associate Degree Programok ban ben Egészségügy Szakápolástan Ápolástan

A társult diplomát ápolói egy belépő szintű diplomát az orvosi területen. Diákok válhat engedéllyel regisztrált ápolók sikeres befejezése után a program. Az ilyen mértékű megnyitja az utat a karrier pozíciók kórházak, klinikák, otthoni egészségügyi intézmények és az ápolási otthonok.

Mi társult diplomát ápolás? Ez olyan mértékű, hogy felkészítsen a tudást kell lenniük szakápoló. A tudósok tanulmányozni fogja a tantervet, amely magában foglalja a kémia, a táplálkozás, az anatómia, élettan, a pszichológia, a mikrobiológia és. Hands-on tapasztalatok révén felügyelt klinikai lehetőségek az egészségügyi ellátás is szerves részei egy ápolási szak. Befejezése után a diploma, a diákok általában készen, hogy kezdeményezzék az utat, hogy egy jövedelmező orvosi pálya.

Több oka van annak, hogy a diákok választhatnak, hogy keresni társult fok ápolás.Egyetemi hallgatók gyakran egyének kiváló emberekhez, akik érdeklődnek segítette a betegeket. Az ilyen mértékű lehetővé teszi a diplomás, hogy lesz egy fontos szakmai, aki gondoskodik a beteg és sérült betegek irodákban, kórházakban, iskolákban, táborokban, vagy magán iparágakban.

Az ára kereső társult diplomát ápolói függ a hossza a program, az iskola és a nemzet, ahol a főiskola található. Ahhoz, hogy konkrét tandíj, ez azt tanácsolta, hogy forduljon a felvételi iroda az iskolák döntenek.

Ápolók együttműködve dolgoznak az orvosok és a felügyelete alatt ápolási osztály rendezők. Ők lehet rendelni pozíciók speciális egységek, mint például a sürgősségi osztályok, ambulanciák, intenzív osztályokon, a szülészeti, illetve műtők. Diplomások válhat újszülött ápolók és vigyázni újszülött szállítási szobákkal és kórházi óvodák.Válhatnak általános kötelezettség ápolók, ahol van egy széles körű feladatokat, mint a vevő vitális, így injekciók, felvétel fejlődés és tüneteket, és segíti a sebészek műtők.

Sok lehetőség van a kereső társult diplomát ápolás iskolák szerte a világon. Internet osztályok rugalmasságot a diákok, hogy a teljes mértékben. Ahhoz, hogy beiratkozik a tanfolyam, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.