Ösztöndíjak

Az ösztöndíjak az egyetemek vagy más oktatási intézmények által odaítélt pénzügyi jutalmak a hallgatók pénzügyi támogatásához tanulmányaik során. Az ösztöndíjakat anyagi rászorultság, tanulmányi képesség, a közjó, sport- vagy művészi képesség, vagy a fentiek kombinációja alapján ítélik oda.

Keystone ösztöndíjak egyetemisták számára

A Keystone Academic Solutions négy egyetemi ösztöndíjat kínál, egyenként 2000 USD értékben. Az ösztöndíjat azoknak a hallgatónak ajánljuk fel, akik megfelelő tanulmányi háttérrel rendelkeznek, és arra motiváltak, hogy továbbtanulásuk révén jobbá tegyék a világot. Hozz létre egy fiókot honlapjainkon, hogy a tanulmányi programok között kereshess szerte a világon, és beküldhesd a tanulmányokkal kapcsolatos kérdéseidet. Pályázd meg a Keystone ösztöndíjat 2021. május 31. előtt, nyújts be egy elfogadó nyilatkozatot a weboldalunkon felsorolt egyetemek egyikétől, és nyerd el a négy ösztöndíj egyikét, hogy segíthessünk tanulmányaid finanszírozásában!

Keystone ösztöndíjak diplomások számára

A Keystone Academic Solutions két posztgraduális ösztöndíjat kínál 4000 USD és 10 000 USD értékben. Az ösztöndíjat azoknak a hallgatónak ajánljuk fel, akik megfelelő tanulmányi háttérrel rendelkeznek, és arra motiváltak, hogy továbbtanulásuk révén jobbá tegyék a világot. Hozz létre egy fiókot honlapjainkon, hogy a tanulmányi programok között kereshess szerte a világon, és beküldhesd a tanulmányokkal kapcsolatos kérdéseidet. Pályázd meg a Keystone ösztöndíjat 2021. május 31. előtt, nyújts be egy elfogadó nyilatkozatot a weboldalunkon felsorolt egyetemek egyikétől, és nyerd el a négy ösztöndíj egyikét, hogy segíthessünk tanulmányaid finanszírozásában!