Keystone logo

12 PhD Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi technológia Orvosbiológiai mérnök 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Egészségügy
  • Egészségügyi technológia
  • Orvosbiológiai mérnök
Szakirányok
  • Egészségügy (12)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi technológia Orvosbiológiai mérnök

A PhD A diákoknak nyújtott után körülbelül négy éves egyetemi tanulmányok és kutatás; Azonban a diákok kell már szerzett egy egyetemi diploma ahhoz, hogy folytassa a PhD Megszerezte a PhD elismeri diplomások szakértők a saját speciális területén, és ez segíthet az egyének, hogy elérjék személyes és szakmai céljait.

Mi a PhD Biomedical Engineering? Ez a program oktatja a diákokat a mérnöki, valamint a számítógép-tudomány, a matematika és az élettudományok annak érdekében, hogy diplomásokat, akik készek lenni vezetők a területen a kutatás, az orvosi technika, és a tudomány. Kötelező osztályok ezen a doktori program rendszerint olyan témákkal, mint a molekuláris és sejtszintű biomérnöki és mennyiségi élettan, valamint a felső szintű mérnöki és matematikai kurzusok. Attól függően, hogy a program, a diákok is kell írni, és megvédik szakdolgozatukat, hogy egy szakértői.

Diplomások Ph.Ds.általában hihetetlenül keményen dolgozó, elkötelezett, és a szervezett, mivel a szigorú tanfolyam részt kereső mértékével. Így ezek a személyek általában nagyra értékelik a munkahelyen.

Bár a doktori fokozatot is szerzett négy év nappali tagozatos oktatást, a tényleges időt vesz igénybe, hogy keresni egy PhD függően eltérő lehet a diák, az iskola, és az egyedi program. Ez azt jelenti, a költség változhat is. A diákok megfelelően és alaposan kutatás esetleges iskolákban annak érdekében, hogy tisztában legyenek a költségvetési felelősségről előmozdításának az oktatás.

A tudós, aki a diplomások egy PhD Biomedical Engineering lehet munkát találni, mint biomérnök kutatási és fejlesztési szabadalmi cégek, mint orvostechnikai eszköz fejlesztője, a tudományos és a bioinformatika elemzője, kutató, vagy mint egy orvosi projekt vezetője.Egyéb diplomások dönthet úgy, hogy folytatja a munkát az egyetemek, és tanítani vagy kutatást folytatnak az egyetemeken.

Ha szeretne többet megtudni gezte Biomedical Engineering, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.