Keystone logo

Szűrők

 • PhD
 • Egészségügy
 • Orvostudományi tanulmányok
 • Onkológia
Szakirányok
 • Egészségügy (4)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

4 PhD Programok ban ben Onkológia 2024

  PhD Programok ban ben Onkológia

  A PhD repedések a kódot, hogy a potenciális foglalkoztatás a legigényesebb szinten is minősít egy végzős mint egy szakértő a munka során. Azok, akik úgy döntenek, hogy kötelezzék el több év utáni főiskolai diplomát, hogy az oktatás kerül méltán jutalmazták a felsőfokú.

  Mi a PhD Cancer Medicine? Diákok, akik komolyan gondolják, hogy munkájukat az onkológiában mérlegelheti beiratkozott a kurzusok szükséges a PhD jelöltek daganatellenes gyógyszer. A kemoterápia és a sugárzás csak két téma, hogy lesz szőtt a PhD. Bárhol a program, úgy tervezték, hogy a végzős hallgatók a legigényesebb és kiteljesedett tapasztalattal rendelkezik a rák kezelések.

  A diákok kapnak a szükséges készségeket, hogy képes arra, hogy jelentősen hozzájárult a tanulmányi és előmozdítása a daganatellenes gyógyszer. Az előnyök egy ilyen program teszi egy hatalmas hatást gyakorolt ​​a személyes és szakmai életüket, és adjon nekik egy él társaik között.

  Költség lehet az egyik legfontosabb tényező, amikor arról döntenek, ha, hol és mikor, hogy beiratkozik egy PhD-program. Emiatt azt javasoljuk, hogy megvitassák változó tandíj és díjak, a megfelelő tanácsadó az iskolában a választás.

  A PhD Cancer Medicine vezethet számtalan lehetőséget a területen a kutatás és fejlesztés az új és alternatív onkológiai kezelések. Azt is kijelöli, mint egy valószínűleg egyéni tanári vagy az oktatás helyzetét egy orvosi vagy ápolói iskola. A PhD ebben az összetett és igényes tanulmány, sok fogják kérni tőled, hogy ha részt vesznek a birodalmában elmélet és kutatás, illetve gyakorlati alkalmazása és a klinikai munka.

  További lehetőségek, mint valaha már elérhető világszerte azok számára, akik keresik, hogy megkapják a felsőfokú. Akár igyekeznek személyesen vagy online oktatás, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.