Keystone logo

30 PhD Programok ban ben Egészségügy Fizioterápia 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Egészségügy
  • Fizioterápia
Szakirányok
  • Egészségügy (30)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Egészségügy Fizioterápia

Befejezése után a mester fokozatot, néhány diák úgy dönt, hogy szerezze be a legmagasabb testületi mértékben. A doktori (PhD) inkább a tudásra, hogy a diákok kell az íráshoz, kutatása és az oktatásban. Ez a fajta diplomát gyakran vesz nyolc év alatt fejezik be.

Mi a PhD Fizioterápiás? A PhD Fizioterápiás összpontosít a tudomány mögött fizikai rehabilitáció. A diákok ebben a programban részt előadások, konferenciák és osztályok, amelyek középpontjában a bizonyítékokon alapuló módszerek fizioterápia. Mivel ez a fajta program készül a diákok számára számos területen, ők is kutatni és írni papírokat, hogy bemutassa saját megállapítások fizioterápia. Végén a program, a hallgató általában képes diagnosztizálni és kezelni a fizikai károsodások, valamint oktassák a jövő gyógytornászok, betegek vagy családtagjaik.

Figyelembe ezt természetesen előnyös, mert a hallgatók szert bensőséges ismerete gyakorlatok, motiváció technikák, az oktatás módszereit, érdekvédelmi szerszámok és felszerelések célokra. A PhD Fizioterápiás is kapcsolódnak sportorvos, geriátria, gyermekgyógyászat, ortopédia, szív-tüdő és sok más területen az orvostudomány.

Sok különböző iskolák, melyek ezt a fajta diplomát. Mert az, hogy a költség nagyon változó. Attól függ, hogy az iskola, az ország, hogy az iskola és akkor is, ha a tanfolyam online, vagy az egyetemen, így mindig kapcsolatba az iskola közvetlenül ezt az információt.

Egy PhD Fizioterápiás, nyerhetsz a vezető szerepet a fizikoterápia pozíciókat. Ön is csatlakozhat kutatócsoportok, hogy új kezelések vagy tanítani egy főiskolai szinten. Akkor működik, mint egy magán gyógytornász, hogy a non-profit szerepe, vagy a munka az állami szektorban.Ha már ilyen mértékű, akkor el kell döntenie, ha inkább kutatni, tanítani, vagy dolgozni a betegek, mert akkor lehetősége van arra, hogy ezt az egészet.

Jelentkezés a program könnyen. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.