Keystone logo

51 PhD Programok ban ben Egészségügy Szakápolástan Ápolástan 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Egészségügy
  • Szakápolástan
  • Ápolástan
Szakirányok
  • Egészségügy (51)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Egészségügy Szakápolástan Ápolástan

A diákok, akiknek főiskolai és talán még mester egy témában, de szeretne több találhatják magukat egyre érdekli a PhD program. Mivel a legmagasabb kitüntetést az ember a területen, PhD, hogy a diákok hozzáférést a legkorszerűbb tanfolyamok és gyakran a legtöbb jutalmazása pályára.

Mi a PhD Nursing? Mint minden PhD az egészségügyi tudományok, az ápolási doktori programok elindítására hallgatók számára a legnagyobb kihívást jelentő tanfolyamok rendelkezésre témákat, mint az epidemiológia, anatómia, élettan és. PhD programok ápolási látszanak, mert egyesítik alapvető ápolási tanfolyamok választani, statisztikák, és a dolgozat követelmények létrehozni olyan mértékű, hogy messze túlmutat a teljesítmények a legtöbb ápolók.

A PhD Nursing a diákok a lehetőséget, hogy lépjen túl a gyakorlati munka az ápolás és a elméleti és filozófiai birodalma ápolási tudomány és elemzése.Azáltal, képességek fejlesztése a széles, a kutatás-orientált szintre, PhD fokozattal szerezni egy akadémiai él.

A költségek egy idősek program a doktori szinten nincsenek kőbe vésve. Inkább azt változhat iskolánként, főként az hosszát és típusát a program, és ha ez történik.

Azok, akik diplomával egy PhD Nursing valószínűleg jutalmazták sok álláslehetőségek azok egyedi és nagy teljesítmény. Kórházak, ápolóképzőkben, ápolási otthonok, hospice és klinikák, amelyek az érintett egészségügyi ellátó szükségük van a terület szakértői. Azok, akik szeretnék, hogy menjen be a kutatás és az oktatás még találhatják magukat jól mögött a szubvenciók és támogatások erőfeszítéseit alakításában, és előmozdítja ápolási lényeges tudomány.

Ha készen áll az induláshoz megtaláljuk a PhD program ápolási neked, megvan a legjobb eszköz használatát.Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.