Keresse meg egészségügyi PhD fokozatát

Mit akarsz tanulni
Hol szeretnél tanulni

Tanulmányi helyek

Adatbázisunkban több mint ezer egyetem található a világ minden tájáról.

Népegészségügyi PhD

Az egészségügyi PhD programok olyan hallgatók számára készültek, akik az orvosi területen kívánnak kutatói karriert folytatni. A doktori programok jellemzően akadémiai kurzusok és kutatások kombinációját, illetve programtól függően gyakorlati képzést is tartalmaznak. A PhD-képzés célja az egészséggel kapcsolatos ismeretek bővítése, a hallgatóknak pedig eredeti kutatásokat kell készíteniük, és tanulmányaik végén disszertációt kell bemutatniuk, amelyet egy szakértői bizottság megvizsgál.

Az egészségügyi doktori fokozatot szerzettek folytathatják kutatói pályafutásukat a tudományos életben, a kormányzatban vagy az iparban. Az egészségügyi doktori fokozatot számos szakterületen lehet megszerezni. A legnépszerűbb PhD programok a közegészségügy, az ápolás, a táplálkozás és a gyógyszerészet területén találhatók. A klinikai pszichológia, az élelmiszertudomány és az alternatív gyógyászat programjaira is nagy a kereslet.

Vessen egy pillantást az alább felsorolt legjobb egészségügyi PhD programokra, hasonlítsa össze a tanterveket, költségeket és a tanulmányi helyszíneket, mielőtt kiválasztja azt, amelyik a leginkább vonzó az Ön számára. Ne feledje, hogy időt takaríthat meg, és további információkért közvetlenül kapcsolatba léphet az egyetemi felvételizőkkel az online űrlap kitöltésével.

Legjobb PhD egészségügyi programok

A világ vezető egyetemei számos PhD-programot kínálnak az egészséggel kapcsolatos területeken. Az egészségügyi szakmák hallgatói által választott legnépszerűbb doktori programok közé tartozik az orvostudományi doktori, az ápolói doktori, a közegészségügyi doktori, a táplálkozástudományi és a klinikai doktori fokozat. Hasonlítsa össze a tanulmányi programokat, takarítson meg időt, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az egyetemekkel!

A legjobb PhD egészségügyi országok

A doktori képzés országának kiválasztása nehéz feladat lehet, különösen azoknak a hallgatóknak, akik külföldre szeretnének menni doktori képzésre. Annak érdekében, hogy áttekintést kapjon a világ különböző lehetőségeiről, tekintse meg az alábbiakban felsorolt néhány legnépszerűbb tanulmányi célpontot az egészségügyi doktori fokozat megszerzéséhez.

Legjobb PhD egészségügyi városok

Annak érdekében, hogy megtalálja a legjobb helyet a doktori fokozat megszerzéséhez, vessen egy gyors pillantást néhány alább felsorolt városra, amelyek az egészséggel kapcsolatos PhD programokba való beiratkozás legjobb helyei. Hasonlítsa össze a különböző tanulmányi helyszíneket, tekintse meg az ott kínált PhD programokat, és további információkért forduljon közvetlenül az egyetemi felvételizőhöz!