Northern Arizona University

Bevezetés

Mintegy Northern Arizona University

Észak-Arizonai Egyetem egy állami egyetem kínál graduális, posztgraduális és szakmai fokozatok kiváló minőségű és társadalmi értéket. Diákként, akkor a központ a Nau tapasztalat, amely vezérli a dedikált és előkelő kar elkötelezett a tanítás, az egyéni elkötelezettség, és a kutatási kiválóság.

Bármerre akar tanulni

Northern Arizona University biztosít többféle módon, hogy pénzt keres a mértéke, hogy azt tervezi, tanul a Flagstaff campus, online vagy egy a helyszíneken Arizona.

Kiválóság alkalmazott kutatás

Az egyetem egy nagy kutatóintézet, hogy gyakorlati megoldásokat a problémákra, amelyek hatással vannak a régió, nemzet, és a világ. Diákjaink és világhírű kar kutató dolgozik együtt, hogy vizsgálja meg az éghajlatváltozás, a kisebbségi egészségügyi egyenlőtlenségeket, javítja protézisek technológia és a fenntartható megoldások széles különböző kérdésekben.

Tandíj és ára

Tudjuk, főiskolai költségek néha úgy tűnik ijesztő, de az Ön számára egy kiváló ár-érték az, amit mi nagyon elkötelezettek:

Az egyetemi tandíj mértéke garantált, hogy ugyanaz marad 4 évig. Ha él, egy 14 támogatható nyugati államokban, a tandíjat megközelítőleg fele az out-of-state tandíj mértéke. Diákjaink már közel 25 százalékkal kevesebb diákhitel adósság, mint az országos átlag.

Atlétika

Northern Arizona University 15 NCAA Division I atlétika csapat. Kínálunk kivételes tanuló-sportoló tapasztalat, amelynek végén érettségi. Programjaink beváltása többször tekintélyes Big Sky konferencia elnökök Cup, amely elismeri az általános atlétikai verseny és tudósok.

Az értékeink

Kiváló oktatás

Kínálunk egy szigorú, magas színvonalú és megfizethető oktatást minden diákunk. Lásd a csodálatos különbség, hogy sok diplomás készül.

Az Ön sikere

Annak érdekében, a jövőbeli siker, elkötelezettek vagyunk a forgalomba igényeinek te, a tanuló, a központban, amit teszünk. A professzorok elkötelezett nem csak a tanítás, de szolgáló mentorok és veled dolgozni is. Itt, a gyakorlati tanulás és a lehetőségeket a kutatás és a kreatív elfoglaltságot állnak az Ön, akár az alapképzésben.

Távoktatás

Fontos számunkra, hogy minden képzett hallgatók felsőoktatásba való bejutást. A kiterjesztett Campuses Észak Arizona, akkor lehet keresni egy bizonyos fokú több helyen egész Arizona.

Sokféleség

Ünneplése és a sokszínűség egyik sarokköve az egyetem. Annak érdekében, hogy bővítse az egyetemi évek, mi szponzor számos nemzetközi lehetőségeket és multikulturális események.

Mi az integráció támogatásához szerte a teljes egyetemi tananyag. Emellett lehetőséget teremtünk az összes különböző csoportok, hogy megosszák perspektívákat és tudás-így minden diák kap egy gazdag tanulási élményt. Együtt építünk egy civil, magával ragadó és tisztelettel campus környezetben, ahol a legkülönbözőbb hátterű tiszteletben tartását.

Minden diák arra ösztönzik, hogy vegyenek részt a legkülönbözőbb hallgatói klubok és szervezetek, amelyek elősegítik különböző érdekeket.

Integrity

Tisztesség és becsület nemcsak vonásait csodálatraméltó ember, ők is vonásai bámulatos szervezetek. Arra törekszünk, hogy csak és elkötelezett amellett, hogy az átláthatóság és az elszámoltathatóság-a méltányosság és az őszinteség-mindenben, amit teszünk. Minden legfrissebb adatokat és statisztikákat megtalálható a Hivatal Tervezési és intézményi Research.

Helyszínek

  • Northern Arizona University South San Francisco Street , 86011, Flagstaff

Kérdések