Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Természettudományi Mesterek  (MSc) Programok ban ben Tüdőgyógyászat 2023/2024

1 MSc Programok ban ben Tüdőgyógyászat 2023/2024

Áttekintés

MSc jelentése Master of Science, és ez egy olyan fokozat, amelyet néha folytatnak, miután a hallgatók keresik a főiskolai fokozatokat. A tématerületek tipikusan a tudományra vagy a technológiával kapcsolatos témákra összpontosítanak, és az érettségi után a diákok olyan karrierlehetőségekkel rendelkeznek, amelyek közül választhatnak.

Mi az MSc a Pulmológia? A diákok, akik folytatják ezt a diplomát ismerik a különböző tüdő- és légúti rendellenességek és hogyan kell kezelni őket. Az egyes programok tantervei változóak lesznek, de a legtöbben olyan technológiai és tudományos elvekbe fognak belevágni, amelyek segítik a cardiopulmonáris rendellenességek megelőzését, felismerését és kezelését. Néhány program középpontjában bizonyos szakterületek, például a gyermekgyógyászat, a testmozgás fiziológiája és a balesetek áldozatai állnak. E diploma befejezésekor sok diplomás lép be a munkaerőbe, míg mások folytatják a doktori képzést a pulmonologiában.

A pulmonológiai végzettséggel rendelkező diákok olyan ismeretek és készségek fejlesztését élvezik, amelyek javíthatják mások egészségét. A mesterképzés is segít a pályázók versenyképesebb a munkahelyi vadászat.

Ha a költségek visszatartják a tanulókat attól, hogy bizonyos iskolákba jelentkezzenek, számos lehetőség létezik. A tandíj nagyon eltérő lehet az adott intézménytől függően, így egy másik iskola megtalálása segíthet a költségek csökkentésében, és egyes programok pénzügyi segítséget nyújtanak kölcsönök vagy ösztöndíjak formájában.

Számos olyan karrier-terület van, amellyel a pulmonológiai oktatással foglalkozó személyek folytathatják tevékenységüket. Az oktatás és az érdeklődés szintjétől függően egyes munkakörtek közé tartoznak a tüdőápoló nővér, a légzőkészítő, a tüdőgyógyász és a pulmonologist (a pulmologiára specializálódott orvos). A pulmonológusok különböző szakmákban, például kardiológiában, belső orvoslásban, gyermekgyógyászatban, mellkasi betegségekben, kutatásokban vagy reumatológiában dolgozhatnak.

Számos különböző iskola összehasonlítása ma. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • MSc
  • Egészségügy
  • Orvostudományi tanulmányok
  • Tüdőgyógyászat
Szakirányok
  • Egészségügy (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum