Keystone logo

1 MSc Programok ban ben Paramedicina ban ben Doha, Katar számára 2024

Szűrők

Szűrők

 • MSc
 • Egészségügy
 • Sürgősségi medicina
 • Paramedicina
Szakirányok
 • Egészségügy (1)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MSc Programok ban ben Paramedicina

  Mivel a főváros Katar, Doha is a legnagyobb város lakossága mintegy 1 millió ember. A város 8 egyetem és több mint 15 iskola. Ez ad otthont az Iszlám Művészetek Múzeuma.

  Mentős hallgatóként a hallgatók megismerhetik az emberi test felépítését és funkcióit, így nyomás alatt végezhetnek életmentő akciókat. Az emberi test kezelésével kapcsolatos ismeretek értékesek lehetnek az orvosi pálya iránt érdeklődő hallgatók számára, például ápolónőként vagy orvosi asszisztensként.

  Sok oka van annak, hogy látta, tanulni, vagy látogasson el a Nyugat-Ázsiában ország, Katar. A meleg éghajlat sporttevékenység, az emberek jönnek, hogy élvezze a jó idő Ázsiában, míg az országban. Felsőoktatás tekinthető a magas színvonalú. Qatar számtalan tanterv követni többek között az amerikai, angol, francia és spanyol. A belépés a tudományos kiválasztása, és nyitott minden nemzetisége diák.

  A Master of Science egy speciális tanulmányi program, amely lehet keresni körülbelül két év. Sok iskola kínál online vagy részmunkaidős MSc programokat, hogy elfoglalt tanulók tovább képezzék magukat oly módon, hogy kényelmes számukra.