Keystone logo

Szűrők

 • MSc
 • Egészségügy
 • Egészségügyi technológia
 • Orvosi információs technológia
Szakirányok
 • Egészségügy (4)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

4 MSc Programok ban ben Orvosi információs technológia 2024

  MSc Programok ban ben Orvosi információs technológia

  A második fokozat legtöbb hallgató keres mesterképzést. A főiskolai diploma rendszerint előfeltétele a mesterképzésre való jelentkezésnek. A diploma megszerzése után gyakran könnyebb a diákok számára, hogy fejlettebb és vonzóbb pozíciókat érjenek el karrierjük megkezdéséhez. Más posztok megkövetelhetik, hogy a mesteri fokozatot is jogosult legyen.

  Mi az MSc az Orvosi Információs Technológia területén? Ez a tanulmányi terület, amely az információs technológiára fókuszál, de arra is koncentrál, hogy ez a terület egyedülálló-e az egészségügyi környezetben. Üzleti elemzések és statisztikák helyett az orvosi informatikai részlegek kezelik a betegek adatait. A tanulmányi területek közé tartoznak az általános orvoslás, a számítástechnika és a szerverek karbantartása. Miután végzett, készen áll arra, hogy egy kórház, klinika vagy más egészségügyi intézmény informatikai osztályán dolgozzon.

  Az orvosi információs technológia tanulmányozásával olyan készségeket dolgozhat ki, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az Ön esetleges karrierjéhez, olyan előnyökkel járva, mint a megnövekedett fizetés vagy a megnövekedett lehetőségek. Ezek a készségek magukban foglalhatják az orvosi folyamat, a szakmai kommunikáció és a számítástechnikai képességek megértését.

  Sok tényező megváltoztatja a tandíjat és díjakat, amelyek szükségesek az MSc programba való felvételhez. Ez azt jelenti, hogy kiterjedt kutatást kell előzetesen elvégezni. A hallgatóknak meg kell vizsgálniuk, hogy a választott iskola, a program és a tanulmány helyszíne hogyan befolyásolja a költségeket.

  Az orvosi informatika segít abban, hogy felkészüljenek egy orvosi rendelő informatikai részlegének karrierjére. Specifikus pozíciók közé tartoznak az IT menedzser, szerver technikus, támogató képviselő vagy informatikai szakember. Alternatív megoldásként tanácsadó, elemző vagy tanácsadó lehet. Bár az informatikai területet az orvosi világon kívül is meg lehet adni, ez a program kifejezetten erre a fajta környezetre készül.

  Az oktatás első lépése az, hogy megtalálja az Önnek megfelelő oktatási beállítást. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.