Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 17 Természettudományi Mesterek  (MSc) Programok ban ben Klinikai kutatás 2023/2024

17 MSc Programok ban ben Klinikai kutatás 2023/2024

Áttekintés

A Master of Science fokozatot egy felsőoktatási program, amely a tudományos tanulás, általában igénylő egyetemi diplomát egy kapcsolódó területen. Diplomások ilyen mértékű gyakran választanak tovább képezzék magukat, hogy törekednek a PhD.

Lehet, hogy kíváncsi, mi MSc Clinical Research? A cél a program célja, hogy felkészítsen a gyakorlati felkészülés egy jövedelmező karrier klinikai kutatásban. A széles körű tananyag kiterjed elvei járványtan, alkalmazott mennyiségi elemzés, biostatisztika, a szakmai fejlődés szemináriumokon, és a beteg-alapú kutatás. Tanfolyam változhat az egyetemek, de a legtöbb is bevezetést klinikai kutatás, biostatisztika, tervezése és végzett klinikai protokollok, információk és adatok kezelése, etikai, jogi és szabályozási szempontok klinikai vizsgálatok helyes klinikai gyakorlat nyomon követése klinikai vizsgálatokban és a gyógyszerkészítmények fejlődés.

Több oka is van a diákok választhatnak, hogy beiratkozik egy klinikai kutatási Master of Science program. Például a program előnyeit lehetnek a készségek, mint a műszaki írás, a kommunikáció, a csapatmunka, a kutatási módszerek, és a költségvetés, amelyek segítségével előre diákok "a szakmai és személyes életükben.

Az ára függ az iskola és a tanulmányi idő hosszát. A leendő diákok találják meg az iskola alaposan, hogy a program megfelel a kitűzött célokat.

Azok, akik részt vesznek a programban, felfedezik, hogy nagy az igény a különböző klinikai kutatás beállítások, mint például a beteg-alapú kutatás a tudományos intézmények, az egészségügyi és a szabályozási ügynökségek, kutatóintézetek, valamint egészségügyi cégek. Munkakörök lehetnek gyógyszerész technikus, vezető kutató, a klinikai tudományos munkatárs, minőségbiztosítási szakember, klinikai kutatás laboratóriumi technikus, a kábítószer-biztonsági Hivatal és a helyszíni pénzügyi igazgató.

Vannak olyan nemzetközi lehetőségek A program a különböző egyetemeken. Online osztályok illeszkednek a forgalmas és igényes életmód az aktív szakemberek, és az internet-alapú opciók is ellát az egyének, akik igénylik a rugalmas ütemezés. A kezdéshez egy tanfolyam, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • MSc
  • Egészségügy
  • Orvosbiológiai tanulmányok
  • Orvosbiológiai kutatás
Szakirányok
  • Egészségügy (17)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum