Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Természettudományi Mesterek  (MSc) Programok ban ben Gyermekpszichológia 2023/2024

3 MSc Programok ban ben Gyermekpszichológia 2023/2024

Áttekintés

MSc, vagy Master of Science fokozatot, egy népszerű választás a végzős hallgatók a világ minden tájáról. Az ilyen mértékű segít a diákoknak szert szakértői szintű ismerete általuk választott területen, és jellemzően körülbelül két év alatt fejezik be. Az egyik legnépszerűbb terület a tanulmány a kognitív tudomány.

Csak mi MSc Child Psychology? Ez a fokozat célja, hogy segítse a diákok oktatása a mentális növekedés és a gyermekek fejlődését. Bár ez a foka lehet csak az alapvető pszichológiai elvek, mint a szociológia, statisztika, és pszichés zavarok, ott rendszerint különös tekintettel a szociális, érzelmi és kognitív fejlődés a gyermekeknél. A diákok talán megtudjuk nyelv elsajátítása, a gyermekkori szocializáció, oktatáslélektan és érzelmi fejlődését.

Az egyik ilyen mértékű számos előnyt kínál a diákoknak.Azok, akik folytatni a tanulmányok megtanulják értékes technikai és kognitív képességek, amelyek segítik őket mind a karrier és a személyes életükben. Továbbá, MSc fokozatot kínál értékes előnyt a munkaerőpiacon.

Sok olyan lehetőség áll rendelkezésre azoknak, akik szeretnék folytatni ezt a fokát, melyek mindegyike változik az ár. A diákok gondosan kutatás a tandíj, díjak és más lehetséges költségek a választott intézmény, mielőtt úgy döntenek, hogy beiratkozik.

Azok, akik egy okleveles pszichológus fogja találni sok karrier lehetőség nyitva áll számukra. Lehet, hogy a munkaviszonya kutatási létesítmények, kormányzati szervek, vagy magán pszichológiai klinikákon; akkor azt is választhatja, hogy nyissa meg a saját gyakorlat. Sok gyermek pszichológusok választja a tanári, tanácsadók, szociális munkások, a korai fejlesztési szakemberek, vagy akár dolgozó aktivisták javára a gyermekek életét.

Sok olyan lehetőség áll rendelkezésre azoknak, akik érdeklődnek a téma.Ha úgy gondolja, hogy szeretne keresni egy okleveles pszichológus, akkor kezdje el ma. Csak keressen a programot alatt, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában, az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • MSc
  • Egészségügy
  • Mentális egészségügyi ellátás
  • Pszichológia
Szakirányok
  • Egészségügy (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum