Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 21 Természettudományi Mesterek  (MSc) Programok ban ben Globális Egészségügy 2023/2024

21 MSc Programok ban ben Globális Egészségügy 2023/2024

Áttekintés

A mesterképzés diplomát gyakran végeznek olyan egyének, akik már szerzett diplomát egy kapcsolódó területen. A teljes munkaidőben végzett tanulmányt követően a program körülbelül két éven belül befejezhető. Ezek a posztgraduális programok gyakran megtalálhatók a világ minden táján.

Mi az MSc a globális egészségügyben? A leendő hallgatóknak alaposan meg kell vizsgálniuk az opcióikat, amikor kiválasztják az iskolát ebbe a fokozatba, mivel sok intézmény nagyon különböző fókuszokat kínál. Például egy globális egészségügyi programban részt vevő MSc összpontosíthat az egészségügy, a nemzetközi üzleti élet és a politika összetett kapcsolataira, míg egy másik iskola figyelmét az alacsony jövedelmű országokban a közegészségügyi kihívásokra, a betegségmegelőzésre és -ellenőrzésre, valamint a globális skála. A specifikus osztályok közé tartoznak az epidemiológia, népességkutatások, az egészség és a fenntartható fejlődés, a családtervezési programok, az orvosi antropológia és a népességdinamika.

Miközben mesterfokozatra dolgozik, sok tudós kifejlesztett jobb időgazdálkodási készségeket és képességet a projektek rangsorolására. Más jótékony készségek is javíthatók, beleértve a jobb étkezési és egészségi szokásokat is. Ezek a készségek segíthetnek az egyén személyes és karrier életében.

A mesterképzési programban való részvétel lehetőségei világszerte megtalálhatók. A leendő hallgatóknak alaposan át kell tekinteniük lehetőségeiket, beszélni közvetlenül az iskolákkal a tandíj és lakhatási költségekről.

A diplomások jobban hozzáférhetnek a különböző karrierhez. Néhány lehetőségük lehet a HIV / AIDS vezető kutatója, a globális fertőző betegség elemzője és a nem kormányzati szervezetek támogatása. Lehetőségek állnak rendelkezésre országon belüli helyszíni tanácsadóként, katasztrófaelhárítási támogató technikusként, szervezetfejlesztési szakemberként és programértékelőként. A lehetőségek továbbra is olyan karrierhelyzetekkel folytatódnak, mint a globális egészségügyi portfólió vezetője, a közegészségügyi elemző, az epidemiológia és a globális egészségügyi elemző, a globális egészségvédő és az antimikrobiális rezisztencia kutatási tanácsadó. Ezeket a pozíciókat gyakran a világ minden táján találják meg, és sokan kínálnak munkával kapcsolatos utazásokat.

A leendő hallgatók sokféle oktatási lehetőséggel rendelkeznek világszerte. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • MSc
  • Egészségügy
  • Globális egészségügyi ellátás
  • Globális Egészségügy
Szakirányok
  • Egészségügy (21)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum