Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Természettudományi Mesterek  (MSc) Programok ban ben Genetika 2023

4 MSc Programok ban ben Genetika 2023

Áttekintés

A Master of Science (MSc) gyakran magában foglalja a technikai, tudományos, illetve kutatási szempont, hogy a területen a hallgató választhatja. Sok alapvető tudományos kutatási programok, megszerzése a mester fokozatot előfeltétele mozog a Ph.D. vagy MD

Mi MSc in Genetics and Genomics? Ez a program vizsgálja mutációkat DNS-t és a következményeit ezek a rendellenességek. A diákok általában dolgozni felfedezni, hogyan megbomlása mutációk történnek, és hogyan kell manipulálni a genetikai kód eltávolítása vagy megváltoztatása gének megteremtése céljából új gyógyszerek célpontjául. Tanfolyamok jellemzően magas szintű élettudományok, például biológia, kémia, orvosi drogok, gyógyszerek, és így tovább. A diákok is elvárják, hogy hone problémamegoldó készség, dolgozni kísérleti tervezés, és megtanulják, hogyan kell megfogalmazni, és küldje el a tudományos kéziratok.

Elindulna a mester program ebben a témakörben nyitja meg kapuit, mind Ph.D. programok és az ipar számára egyaránt.A mélyebb szakmai ismeretek hogyan DNS épül, a diákok általában magasabb átvételi árak az orvosi iskola az általuk választott.

Az orvosi területen gyakran a legdrágább, így kutatások költségeit különböző programok szükséges. Potenciális hallgatók figyelembe kell vennünk a költségek a tandíj, valamint a sok könyv és számítógépes szoftver szükséges fokú követelményeknek.

A mester in Genetics and Genomics is föld diplomások egy helyet egy csillag Ph.D. vagy MD program egy elsőrangú orvosi egyetemen. Sok ember úgy dönt, hogy kövesse a tudományos út és folytatja a még magasabb fokú, ha uruk befejeződött, így pályára genetikusok, gyógyhatású mérnökök, és így tovább. Sok gyógyszeripari cégek bérleti kutató tudósok egyenesen mesterképzést nagyon versenyképes és vonzó fizetést.

Még az is lehetséges, hogy befejezze a tanfolyam a program az interneten.Ez nyit lehetőséget azok számára, akik nem tudják mozgatni az egész országban az iskolába. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • MSc
  • Egészségügy
  • Reprodukciós gyógyászat
  • Genetika
Szakirányok
  • Egészségügy (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek