Keystone logo

16 MSc Programok ban ben Egészségügy Fogorvos Fogorvos 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Egészségügy
  • Fogorvos
  • Fogorvos
Szakirányok
  • Egészségügy (16)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Egészségügy Fogorvos Fogorvos

A Master of Science, vagy MSc, egy posztgraduális diplomát. Mértéke általában szerzett szerezni magasabb szintű ismeretek egy adott területen. A főiskolai diplomát általában szükséges, és a program általában körülbelül két év alatt fejezik be.

Mi az MSc fogászat? Ez a program célja, hogy a fejlett képzés módszertanát fogászat és felkészíteni a hallgatókat a kutatás tanulmány a területen. Míg a cél az, hogy felkészítse a diákokat tanítani, vagy a kutatás területén, akkor lehet használni, hogy előre gyakorlati készségek és ismeretek és mint egy lépés, mielőtt a doktori programban. Programok gyakran összpontosít felülvizsgálata kiterjedt irodalma létrehozni egy dolgozat, laboratóriumi tapasztalat, és a gyűjtés és az adatok elemzését. Core tanfolyam általában fedezi a területek biológiai és anyagtudományi, amelynek középpontjában a témák szájhigiéné, szájápolás, rendellenességek és betegségek.

Sokan, akik folytatni mester fokozatot fogászati ​​már dolgozik a területen. Sőt, gyakran tekintik egy utat dentálhigiénikusokból előre pályafutásuk. Előfordulhat azonban, hogy hozza meg az egyének, akik mennek, hogy folytassa doktori fogászatban, mint egy módja annak, hogy kutatási tapasztalattal.

Költségei program nagyban változhat attól függően, hogy az iskola úgy dönt, hogy részt vegyen. A legjobb, ha a kapcsolatot a pénzügyi támogatások osztálya az iskolában, hogy érdeklődjön a teljes költségét a program.

Pályakezdő a mester a fogászatban program gyakran folytat kutatást pozíciók terén. Ők is dolgoznak az oktatásban. Ezen kívül azt is lehetővé teszik a személy lép irányítási szinten pozíciókat a fogászat területén. Munkavégzés közegészségügyi helyzet is más lehetséges karrier diplomások ezt a programot.

Ha kész alkalmazni egy okleveles Fogászat programot, akkor meg kell gyűjteni több információt a program lehetőségek.Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.