Keystone logo

Szűrők

 • MSc
 • Egészségügy
 • Globális egészségügyi ellátás
 • Egészségügyi rendszerek
Szakirányok
 • Egészségügy (10)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

10 MSc Programok ban ben Egészségügyi rendszerek 2024

  MSc Programok ban ben Egészségügyi rendszerek

  MSc, vagy Master of Science fokozatot, egy posztgraduális diplomát, amely jelzi a mélyebb megértését, és szélesebb körű tudásbázis egy tanulmányi. Rövidítve MSc-Európában és a és a MS az Egyesült Államokban, ez a rendelkezésre álló nemzetközi.

  Mi MSc in Health Systems? Az egészségügyi rendszer, más néven egy egészségügyi rendszer, a szervezet az emberek, a létesítmények és információt szállít az egészségügyi szolgáltatásokat a lakosság számára. A mester fokozatot területén egy mélyebb megértését, hogy e rendszerek működnek, és a hatása, hogy az egyén képes rájuk. Az evolúció az egészségügyi tervezés generál egy folyton változó és egyre növekvő foglalkoztatás területén, kezdve a helyi egészségügyi létesítmény menedzsment, és elérte a magas rangú kormányzati vezetés.

  MSc biztosít a diplomás új karrier lehetőségek az egészségügyi rendszerek területén, valamint a növekvő jövedelemszerzési lehetőségek a jelenlegi karrierje.A megszerzett képesítések nem csak fokozza a karrier az egyén, hanem lehetővé teszi, hogy az egyes, hogy fokozza az egészségügyi rendszerek általa szolgált.

  Költség megszerzéséhez MSc változhat drasztikusan iskolánként, valamint országonként. Előző tanfolyam és választott módszer a szállítás (online vagy tantermi oktatás) is hatással költség.

  Azok a Master of Science in Health Systems közül választhatnak a különböző karrier utak. Opciók klinikai vagy kutatási kapacitás számosak, mint azok, az oktatás és a tanácsadás. A szakot hogy diplomás összpontosítani egészségügyi szolgáltatási származó minden aspektusában a rendszer szolgálnak, a helyi szinten, hogy egy nemzetközi egyet. Menedzsment az egészségügyi rendszerek világszerte szükség, és a lehetőségek középpontjában kizárólag csak az egyéni képességek.

  MSc fokozatot az egészségügyi rendszerek áll az Ön rendelkezésére, nem számít az Ön igényeinek.Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.