Keystone logo

48 MSc Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi tanulmányok Egészségügyi menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Egészségügy
  • Egészségügyi tanulmányok
  • Egészségügyi menedzsment
Szakirányok
  • Egészségügy (48)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi tanulmányok Egészségügyi menedzsment

Összpontosító területen mélyebben, mint a főiskolai 's mértékben, a Master of Science (MSc) magában foglalja a tanulmányi egy tudományos vagy tudományos vonatkozású témában. Egy tipikus mértékben vesz 1-3 év alatt fejezik be, hogy a hallgatók mélyebb megértése a témával foglalkozó, a szakmailag előre a különböző területeken.

Mi MSc Healthcare Management? Ezek a programok bővítése a hallgató 's tudás a működését az egészségügyi ellátórendszerek és a követelmények, hogy támogassa őket, megvizsgálja a gazdasági hatása, az oktatás és a kommunikáció, és a működési mód. A diákok általában tanulni a lényegét sikeres kezelése minden szintjén az orvosi ellátás létesítmény és a szakértelem fejlesztése a fenntartható megközelítések egészségügyi rendszereket. Lessons tárja fel a dolgozó egészségügyi szakemberek, a betegek és a közösségek, hogy minőségi ellátást és a kórházak és egyéb létesítmények működnek hatékonyan és eredményesen.

Kereseti MSc Healthcare Management javítja a végzős megértése a legjobb gyakorlatok terén. Ez a mélyreható ismerete jellemzően lehetőségeket teremt akcióit vezető pozíciókat.

A költségek egy Master of Science függ a szélessége a speciális program. Több lehetőség áll rendelkezésre, nemzetközileg, ellenőrzés egy adott iskolában a legegyszerűbb módja annak, hogy egy becslést.

MSc Healthcare Management gyakran van szükség, hogy előre felső vezetői pozíciókat az egészségügyi ágazat. Különböző szintű menedzsment munkahelyek állnak rendelkezésre kórházak és klinikák, non-profit orvosi szervezetek, és az orvosi oktatási intézményekkel. Az egészségügyi vezetők felügyeli személyzet, és együttműködnek a orvosok és nővérek együtt a betegek és közösségek, kezelése a közigazgatás egészségügyi létesítmények a világ.

Mesterdiplomákig útján lehet megszerezni akár részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben tanterv, és forgalmasabb diákok is inkább a rugalmasságát figyelembe egy online osztály. Hogy vizsgálja meg a lehetőségeket, akkor, keressük meg a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.