Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 18 Mester Programok ban ben Táplálkozástudomány 2023

18 Mester Programok ban ben Táplálkozástudomány 2023

Áttekintés

Diákok, akik főiskolai diplomát érdemes folytatni tanulmányaikat keresni a diplomáját. A magasabb iskolai végzettségűek, a személy lehet kvalifikálta karrier, több felelősség és presztízs is jön azzal a képességgel, hogy kap egy magasabb fizetést.

Mi a Mester Nutrition? Ez az egészségügyi tudományos fokozat által kínált egyetemek, főiskolák, és az online tanulás intézmények. Tanfolyam épít egy tudományos hátteret, amely tartalmazza a biológia, a kémia és a pszichológia. Erre a felsőfokú, tantermi oktatást még nagyobb hangsúlyt kap a táplálkozás, az élelmiszer-rendszerek irányítási, dietetika és más élelmiszer-tudomány kapcsolódó tanfolyamok. Van is felügyelt klinikai munka, amely megszerzéséhez szükséges mértékben. Diákok, akik sikeresen elvégzik a táplálkozási program is folytathat kiegészítő modulok megszerzése hitelesítő és az engedélyek. Folyamatos képzés elengedhetetlen a tudományos változások és a kutatás folytatódik.

Ez a mester fokozat segít a diákoknak fejleszteni interperszonális készségek, hogy jól működik a lakosság és a betegek tanácsot kérne. Ezekkel és egyéb készségeket, diplomások képesek biztosítani jobb lehetőségeket az egészségügyi tudomány terén.

Táplálkozási programok állnak rendelkezésre nemzetközileg és változó költségek helyétől függően és intézmény. A diákok kapcsolatba a felvételi iroda az iskola akarnak részt venni, hogy megértsék a díjak és egyéb kapcsolódó költségeit megszerezte a diplomát.

A táplálkozás mester, egy diák lehet, hogy a karrier, mint egy táplálkozási vagy dietetikus. Állások állnak mind a orvosi környezetben és élelmiszer-szolgáltatók. Néhány fitness központ is lesz egy táplálkozási személyzeti. Táplálkozási dönthet úgy, hogy szakosodnak belül maguk területén, különös tekintettel az adott demográfiai, mind a munkakörnyezetben. Megint mások létre magánpraxist.

Ha érdekel folytat a mester fokozatot a táplálkozás területén, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • Egészségügy
  • Táplálkozástudomány
  • Táplálkozástudomány
Szakirányok
  • Egészségügy (18)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum