Keystone logo

18 Mester Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi technológia Orvosbiológiai mérnök 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • Egészségügy
  • Egészségügyi technológia
  • Orvosbiológiai mérnök
Szakirányok
  • Egészségügy (18)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi technológia Orvosbiológiai mérnök

Diákok, akik szeretnék, hogy tovább képzések után kapok diplomát gyakran választják, hogy beiratkozik a mesterképzést. Az ilyen programok is szükségesek, mielőtt a diákok kaphatnak doktori fokozatot. A diákok a mester fokozatot szerezni speciális ismereteket, melyek általában elhelyezi őket a magasabb fizetések és a munkahelyek több felelősséget.

Mi a Mester Biomedical Engineering? Orvosbiológiai mérnöki összpontosít elemzési és tervezési megoldások biológia és az orvostudomány. Például egy orvosbiológiai mérnök dönthetnek úgy, hogy dolgozzon ki egy mesterséges szerv vagy egy eszköz, hogy segítsen a személy használja a karját újra. A legfőbb cél az ilyen mérnöki minőségének javítása és a hatékonyság a betegellátás. Ennek érdekében a magasabb szintű orvosbiológiai mérnöki oktatás magában foglalja a tanórai munka, valamint a gyakorlati, laboratóriumi tanfolyamok. Diákok dolgoznak folyékony és szilárd mechanika, biológiai anyagok és a biológiai tudományok.

A diákok nyerhetnek számos hasznot ez az oktatás. Például, a mester fokozatot is jogosult az a személy vezetni egy kutatócsoport, és a diákok gyakran tovább a gyakorlati mérnöki tervezési képességét.

Az egyetemek világszerte kínál programokat az orvosbiológiai mérnöki. Ennek eredményeként, a költségek ilyen programok függ az iskola. A diákok a kapcsolatot főiskolák konkrét információ a költségekről és mindig alaposan kutatási programok.

Diákok, akik kap orvosbiológiai mérnöki diplomák több lehetősége van. Sok megy a fogászati ​​vagy orvosi iskola (vagy már van ez a tapasztalat) annak érdekében, hogy használja a gyakorlati orvosbiológiai alkalmazások a betegellátásban. Néhány szerezni jogi diplomát a munka, mint a szabadalmi ügyvivői. Orvosbiológiai mérnök dolgozik a kórházak részeként a terápia csapatok és a kutató laboratóriumokban. Dolgoznak továbbá a gyártási környezetben és az üzleti irodák.

Orvosbiológiai mérnöki diákoknak lehetőségük van a vevő osztályok részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben.A diákok más feladatokat is élvezhetik a választás, hogy online osztályok, amelyek sok egyetem kínál. A kezdéshez keresni a programban alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.