Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 45 Mester Programok ban ben Mentális egészségügyi ellátás 2024

45 Mester Programok ban ben Mentális egészségügyi ellátás 2024

Áttekintés

Megszerezte a mester fokozatot általában vesz bárhol egy-három év. A hallgatók iratkozhatnak be a mester program befejezése után főiskolai diplomát. Mesterképzés építsen alapképzésben és a diákok hozzáférést mélyebb tárgy.

Mi a Mester szellemi egészség? Ez a program felkészíti a diákokat, hogy jár, mint tanácsadók, terapeuták, és sok esetben, a szociális munkások. Hallgatók a legkülönbözőbb tanfolyamok pszichológia, a biológia, a szociológia és a kognitív terápia. Vizsgák, előadások és esettanulmányok segítségével a diákok élesíteni tudásukat, miközben egyre nélkülözhetetlen ismereteket. A diákok várhatóan megismerheti a széles körű mentális betegségek és rendellenességek, valamint a típusú kezelések kezelésére használt, és megakadályozzák őket. Sok iskola igényel szakmai.

Miután megszerezte a Master in Mental Health, a hallgatók képesek lesznek, hogy gyorsan azonosítani, és értékeli a pszichés állapot az egyének és csoportok.Ez egy rendkívül sokoldalú mértékben, és a diákoknak lehetőségük van a dolgozó klinikai és tudományos beállításokat.

Az ára megszerezte a diplomáját alapul több tényező. Földrajzi elhelyezkedés, hossza program és az intézményi árak minden hatását oktatási költségeket. További részletes információkat, a diákok fel a kapcsolatot az iskolák közvetlenül.

A diákok ezzel a diplomát közösen nyújtanak a mentális egészségügyi szolgáltatások kórházak, klinikák és magánpraxisok. Sokan dolgoznak felügyelete mellett pszichiáterek vagy több tapasztalt szakemberek. Mások úgy dönt, hogy működjön együtt a kormányzati szervek és az oktatási rendszerek. Területen dolgozó szakemberek megélni nevelése közösségek a mentális és érzelmi egészségügyi problémák. Azok, akik úgy döntenek, hogy gyakorlatban önállóan is támogatást nyújtanak az ügyfeleknek súlyos mentális betegségek, és azt tervezi, hogy megvalósítsák a konkrét élet céljait. Egyes diákok választhatnak, hogy oktassák másokat kollegiális környezetben.

Vannak nagyszámú nemzetközi mentálhigiénés programok a diákoknak. Sok ilyen felajánlott online, míg mások kerül sor a hagyományos tantermi környezetben. Ha érdekli megszerezte a diplomát, keresni a programban alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • Egészségügy
  • Mentális egészségügyi ellátás
Szakirányok
  • Egészségügy (45)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum