Keystone logo

34 Mester Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi technológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • Egészségügy
  • Egészségügyi technológia
Szakirányok
  • Egészségügy (34)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi technológia

A mester diplomát magán- és állami felsőoktatási intézmények. Diákok szükséges ismeretek, technikák és készségek kapcsolatos speciális tárgyra. Jellemzően a program befejezése két év alatt.

Mi az a Master in Medical Technology? A mester program felkészíti a diákokat, hogy adja meg az orvosi technológia területen dolgozó szakemberek, hogy igazolást szereznie, vagy folytatni felsőfokú. A résztvevők képzett generalista felszerelt dolgozni a különböző laboratóriumi részlegek, mint a molekuláris diagnosztika, mikrobiológia, immunológia, hematológia és a kémia. A típusok természetesen témák lehetnek toxikológia, élettan, molekuláris genetika, biológia, genetika és a farmakológia.

A megszerzett készségek a mester szak eszköz lehet, amely lehetővé teszi a személy, hogy előre karrierje.Továbbá diplomát programok a hallgatók ismereteket a legújabb innovációk orvosi technológia, amely minősíti azokat a promóciók és emelés.

Bár a program által kínált tudományos intézmények szerte a világon, a hasonlóság véget. A beiratkozási és a tandíjak eltérőek az iskolák között. Azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba az iskolákat a legújabb képzési költségeit és ösztöndíj lehetőségek.

Orvosi technológia egy nagy kereslet terén kínál számos lehetőséget a foglalkoztatás és a szakmai előmenetel. Jól képzett, képzett jelentkezők döntő szerepet játszanak a mindennapi munkába az orvosok, akik támaszkodnak a szakértelem. Közös munkakörnyezetben diplomások között egyetemek, egészségügyi intézmények, klinikák és magántulajdonban lévő labs. Azonban a kórházak alkalmazzák a legtöbb szakemberek. Az erős kereslet az ilyen szakemberek nyit a különböző karrier utak.Diplomások is specializálódtak olyan területeken, mint érvágás Cytotechnology vagy sebészeti technika.

Beiratkozott egy mester program kényelmes és egyszerű online főiskolák és egyetemek. A tudományos és a szakmai siker kéznél internet-hozzáféréssel és egy számítógép. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.