Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Egészségügyi Tanulmányok  (M.D.) Programok ban ben Asheville, Amerikai Egyesült Államok 2023/2024

1 M.D. Programok ban ben Asheville, Amerikai Egyesült Államok 2023/2024

Áttekintés

Ashville AL büszkélkedhet elég sok akkreditált egyetemek, mint a Jacksonville State University, University of Alabama, Samford Egyetem és a Snead State Community College.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

A Doctor of Medicine rendkívül fejlett fokú, hogy azt hat év munkáját. Sok MD programok megkövetelik kombinált classwork, tudományos dolgozatok, és a gyakorlati klinikai gyakorlat igazolja a diákok például az orvosok.

Olvass tovább

Szűrők

  • M.D.
  • Amerikai Egyesült Államok
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány
  • Egészségügy
  • Energiatanulmányok Környezetvédelmi tanulmányok Neveléstan Sport Természettudományok Társadalomtudományok Életvezetési készségek
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek