Keystone logo

0 M.D. Programok ban ben Egészségügy Gyógyszerészet Gyógyszerészeti tudományok Gyógyszerkémia 2024

Szűrők

Szűrők

  • M.D.
  • Egészségügy
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Egészségügy (0)Energiatanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)Környezetvédelmi tanulmányok (0)Nyelvek (0)Neveléstan (0)Sport és testmozgás tanulmányok (0)Természettudományok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

M.D. Programok ban ben Egészségügy Gyógyszerészet Gyógyszerészeti tudományok Gyógyszerkémia

Gondolkozott már azon, hogyan fejlesztenek ki új gyógyszereket és terápiákat? Ha érdekli a kémia, a biológia és az orvostudomány metszéspontja, akkor a gyógyszerkémia diplomája tökéletes választás lehet az Ön számára.

A gyógyszerészi kémia diploma sokféle tantárgyat kínál, amely a kémia és biológia alapelveitől a gyógyszerkutatás és -fejlesztés haladó témáiig mindent lefed. Néhány kurzus, amellyel találkozhat, közé tartozik a szerves kémia, a biokémia, a farmakológia és a gyógyszeradagoló rendszerek.

Gyógyszerészi kémia diplomával rendelkezőként számos kifizetődő karriert folytathat a tudományos életben, az iparban és a kormányzatban. Gyógyszervegyész szerepében lehetősége nyílik új gyógyszerjelöltek tervezésére és szintetizálására. Ha jobban érdekli a gyógyszerformálás, válhat összetételtudós, és a gyógyszerkészítmények tervezésére és fejlesztésére összpontosíthat. További izgalmas karrierlehetőségek közé tartozik a farmakológus, a minőségellenőrzési elemző vagy a klinikai kutatói munkatárs, amelyek mindegyike lehetővé teszi, hogy jelentős mértékben hozzájáruljon az egészségügy és az orvostudomány világához.

Kezdje el felfedezni a gyógyszerészeti kémiai programokat még ma, és induljon el a hatásos karrier felé vezető úton.

A Doctor of Medicine rendkívül fejlett fokú, hogy azt hat év munkáját. Sok MD programok megkövetelik kombinált classwork, tudományos dolgozatok, és a gyakorlati klinikai gyakorlat igazolja a diákok például az orvosok.