Keystone logo

28 MA Programok ban ben Egészségügy Mentális egészségügyi ellátás Pszichológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Egészségügy
  • Mentális egészségügyi ellátás
  • Pszichológia
Szakirányok
  • Egészségügy (28)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MA Programok ban ben Egészségügy Mentális egészségügyi ellátás Pszichológia

Függetlenül attól, hogy folytatják-e a főiskolai diplomát, vagy miután dolgozik a választott területen több éve, sok diák dönt, hogy keresni a Master of Arts fokozatot. Ezek a fokozatok egy pontos specializációra összpontosítanak, és a legtöbbjük akár három évig is eltarthat.

Mi a pszichológia MA? Az ilyen típusú Művészeti Mesterképzés során a diákok megtanulják felismerni és megérteni az emberek viselkedési és természeti jellemzőit. A legtöbb program kombinálja az osztálytermi időt a laboratóriumi munka és a szakmai gyakorlat között. Az osztályok diákjai közül néhány magában foglalhatja a viselkedési pszichológiát, a kognitív kérdéseket a pszichológia területén és a kutatási módszereket.

Az egyik legfontosabb előnye a kereső MA pszichológia, hogy a diplomások kapcsolatot létesíthetnek a pszichológia területén, amely segíthet nekik biztosítani karrierjét a diploma megszerzése után. A diplomások képesek lehetnek kommunikációs és kutatási készségeik fejlesztésére is, amelyek segíthetnek nekik abban, hogy kitűnjenek, ha találnak munkát saját területükön.

Nincs két diák, akik ugyanazt az összeget fizették meg, hogy Pszichológiát szerezhessenek. Ennek oka, hogy a költségek attól függően változnak, hogy a program személyesen vagy on-line, mennyi ideig tart a program befejezése, és milyen volt az iskola a díjakért.

Számos lehetőség áll rendelkezésre azok számára, akik pszichológia mesterképzést szereznek. Például a diplomások képesek viselkedési tanácsadóként, pszichiátriai technikusként, csoportos otthoni koordinátorként, egészségügyi projektigazgatóként vagy rehabilitációs szakemberként dolgozni. Az ezzel a fokozattal rendelkezők számára más állások is lehetnek családi tanácsadók, gyermekvédelmi dolgozók és gyermekgondozó felügyelők. Egyes diplomások is használják a Master of Arts alapja, hogy folytassa a doktori fokozatot.

A pszichológia programjai a diákok számára a hagyományos személyi formátumok és az interneten keresztül érhetők el. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.