Keystone logo

4 MA Programok ban ben Egészségügy Fizioterápia 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Egészségügy
  • Fizioterápia
Szakirányok
  • Egészségügy (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MA Programok ban ben Egészségügy Fizioterápia

A Master of Arts egy felsőfokú egy szinttel feljebb a Bachelor of Arts. A Master of Arts program általában vennie 1-2 év alatt fejezik be, és egyre több diák választja megszerezni, mert a változó munkaerőpiacon.

Mi MA Fizioterápiás? Az ilyen típusú szak, a diákok megtanulják az elveket és technikákat manuális terápia és a testmozgás rehabilitáció. Tanulmányi területen belül fizioterápia közé neuromuszkuláris, mozgásszervi, szív- és érrendszeri, valamint a légzőszervi terápiát. Elveket az emberi mozgás és a testi funkciót is teszik ki a nagy részét a tipikus tananyag. A hallgatók általában megtanulják kezelni a fizikai és mentális aspektusait diszfunkció, és a tanfolyam azon különböző ágazatokban, amelyekben fizioterápiás adjuk szerepel is.

Diákok, akik végzős MA Fizioterápiás szakértők ellátása és rehabilitációja fizikai sérülések, és ezért jól ismeri az egészség és fitness.Amellett, hogy hasznos minden típusú egészségügyi vonatkozású karrier, ezt a szakértelmet hasznos fenntartásában jó egészségét.

A költségek egy mester program rendkívül változó, és függ az országban, ahol az iskola is található, a hossza a program, valamint sok más tényező. Ellenőrizze, hogy minden iskola van véve, hogy megtanulják a pontos költségeket.

Karrier a fizioterápiás amelyek kihívást és jutalmazása. A legtöbb pályára ezen a területen vonják látva a betegek, meghatározó igényeiket, lebonyolítása terápia és biztosítja a beteg oktatás. Gyógytornászok dolgoznak minden korosztály és alkalmaznak mindenféle egyedi ügyfelek és szervezetek, köztük a kórházak, privát orvosi klinikák, a szociális szolgáltatások, a börtönökben és az iskolákban. Mint a legtöbb egészségügyi szakmák, pozíciók adminisztratív szerepek is rendelkezésre állnak.

Fizioterápiás egyre nagyobb területen, és az iskolák száma kínál MA Fizioterápiás tovább növekszik.Számos program rugalmas menetrend és online tanfolyamok. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.