Keystone logo

6 MA Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi tanulmányok Egészségügyi menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Egészségügy
  • Egészségügyi tanulmányok
  • Egészségügyi menedzsment
Szakirányok
  • Egészségügy (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MA Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi tanulmányok Egészségügyi menedzsment

A Master of Arts diplomát, hogy sokan próbálják megteremteni a továbbtanulásra feletti szabványos négyéves főiskolai diplomát. Ez minősíti az egyén, mint egy szakértő egy adott területen, amely lehetőséget ad a magasabb szintű pozíciókat, hogy előre jövedelmező karrier.

Mi az az MA Healthcare Management? MA Healthcare Management további oktatás vezetés és menedzsment képzés területén belül az egészségügyi szolgáltatások. Vételi ilyen mértékű felkészítsen széleskörű ismeretekkel: a tanterv, beleértve az etika, pénzügyi és humán erőforrásokat az iparágon belül, valamint az egészségügyi politika a szabályozás és elemzése. Szakirányok lehet gyűjtött akut vagy hosszú távú gondozás és egészségügyi informatika, többek között. Ez tipikusan igénybe egy diák körülbelül két év alatt fejezik be a programot.

A tanuló folytatja ezt a fajta mester fokozatot számos oka lehet.Például, egy erős skill meg a vezetés, szervezés és tervezés révén származó tanterv előírhatja az egyén a legkülönbözőbb felső szintű pozíciókat, hogy előre karrier célok.

A költségek egy MA Healthcare Management függően eltérőek az egyetem úgy dönt, hogy részt vegyen. Kutatás a választások is, és forduljon a közigazgatási hivatalokhoz, ha bármilyen kérdése van költségeit.

Karrier az egészségügyben a kereslet globális szinten. Diákok, akik szerezni az ilyen mértékű lehet minősíteni kell dolgozni a különböző arénák, hogy felügyelje az egészségügyi műveleteket. Ez magában foglalhatja a kórházak, orvosi rendelők, vagy más egészségügyi intézményekben, valamint a kapcsolódó pozíciókat kormányzati szervezetek és vállalatok. Az egészségügyi vezetők is rendkívül jövedelmező karrier a magán és az állami intézmények. A diák is folytatja a doktori fokozatot nyitni még több lehetőséget kínál.

Programok az egészségügyi menedzsment állnak rendelkezésre sok országban szerte a világon. Ha többet szeretne megtudni információkat, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.