Keystone logo
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences Orvos állatgyógyászat
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Orvos állatgyógyászat

Wrocław, Lengyelország

11 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 4000 / per semester *

Az egyetemen

* 4000 EUR / félév;

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Időtartam: 5,5 év (11 félév)

Professzionális cím: Orvos Állatorvostudományi DVM

Tanulmány Profil: akadémiai

Kezdés Hónap: október Semestral díj: 4000 EUR Áttekintés A kurzus elnyerte a EAEVE tanúsító igazolást a legmagasabb szintű európai oktatás biztosítja a jelöltek a legjobb választás az állatorvosi tanfolyam. A diákok, miközben tanul Állatorvos tudomást szerezzen a tárgyak tartozó általános és alapvető csoportok, amely megfelel az általános tudományos profilja az oktatás, akkor van a klinikai tárgyak. A diák vesz kötelező gyakorlat és a klinikai gyakorlat, amely révén szerezzenek gyakorlati készségeket használt állatorvosi szakma. Lebonyolítása fajok orientált képzés, klinikai gyakorlat és a lehetőséget, hogy válasszon a termékeket egy csoportja választható tantárgyak lehetővé teszi a diákok, hogy tisztázza és a fókusz a megszerzett tudás és készségek a jövőbeni gyakorlati foglalkozás. Az elméleti ismeretek terén az állatorvosi tudomány az első négy év tanulmányi alapot nyújt a gyakorlati képzés az utolsó években a tanulmány. Szakirányú lehet folytatni alatt PhD tanulmányok, posztgraduális tanulmányok és szakmai kurzusok az állatorvosok.

Mit fogsz tanulni? Program egységes egyfokozatú során 1. év Alaptudományok (biofizika, kémia, latin nyelv, anatómia, szövettan és fejlődéstan, biokémia, genetika), és a testnevelés, a humán és idegen nyelvi, 2. évben Alaptudományok (topográfiai anatómia, élettan, biokémia ) a preklinikai tudományok (immunológia, mikrobiológia, pszichopatoló) állattartás (takarmányozás, az állattenyésztés, az etológia, a jólét és az állatok védelmére, a gyakorlat állattenyésztés) 3. év preklinikai tudományok (gyógyszertár, gyógyszertan, parazitológiai és invasiology, pszichopatoló, pathologia) klinikai tudományok (klinikai diagnosztikai és laboratóriumi diagnosztika, képalkotó diagnosztika, a betegségek haszon rovarok) 4. év klinikai tudományok (betegségei haszonállatok, betegségek kutyák és macskák, halbetegségek, a klinikai gyakorlatban) élelmiszerhigiéniai (feladatai állat-egészségügyi vizsgálat, a közegészségügy, állat-egészségügyi jogszabályok, a mikrobiológia és a technológia az állati eredetű élelmiszerek, a gyakorlati trai ning vágóhidakon és húsfeldolgozó) 5. év Klinikai tudományok (ló betegségek, egészségügyi megelőzés, klinikai immunológia, állatorvosi törvényszéki, klinikai gyakorlat, a klinikai gyakorlat) élelmiszerhigiéniai (feladatai állat-egészségügyi vizsgálat, közegészségügy, állat-egészségügyi jogszabályok, a mikrobiológia és a technológia az élelmiszerek az állati eredetű, a gyakorlati képzés vágóhidakon és húsfeldolgozó) 6. év klinikai tudományok (ló betegségek, egészségügyi megelőzés, klinikai immunológia, állatorvosi törvényszéki, klinikai gyakorlat, a klinikai gyakorlat) Szabadon választható tantárgyak klinikai tudományok.

Milyen formában fognak osztályok végzik? Osztályok végzik formájában előadások, laboratóriumi, klinikai és mező osztályok.

Hogyan fogja értékelni? Félév kredit alapján kapott természetesen kredit képezik fokozat félidős és záró távú tesztek és vizsgák tartott szóbeli vagy írásbeli formában. Abban az esetben, bizonyos tantárgyak tesztek és vizsgák gyakorlati és elméleti részből áll.

Hány ECTS pont nem kapsz? Az oktatás színvonalának állatgyógyászatban nem kevesebb, mint 330 kredit 11 félév tanulmányi.

Kik és hatásköre kapsz a tanulmányok ideje alatt? Diplomáját a Kar Állatorvos rendelkezik megszerzéséhez szükséges, hogy a jogot gyakorolni a szakmát állatorvost. Az ilyen képesítések kapnak a területi kamarák Állatorvos.

Hol lesz képes dolgozni a diploma megszerzése után? Pályakezdő Kar Állatorvos működhet:

 • állatorvosok "szabad gyakorlat" kezeljük farm, társ és egzotikus állatok,
 • állatorvosok alkalmazott állatorvosi klinikákon és kórházakban,
 • alkalmazottai az államigazgatás, az állami állat-egészségügyi vizsgálat,
 • alkalmazottai intézmények és központok a tudomány és kutatás,
 • mikrobiológiai laboratórium munkatársai,
 • képviselői a gyógyszergyárak és termelő cégek takarmány Mezőgazdasági és társállatok.

Mi az egyedi a mi Állatorvostudományi?

 • Állatorvos-tudományi Kar széles körben elismert Lengyelországban és külföldön egyaránt.
 • Szerzett hivatalos EAEVE jóváhagyási igazolás, amely tanúsítja, legmagasabb szintű oktatás minőségének Európában.
 • A lengyel Akkreditációs Bizottság értékelte az állatorvosi kar a legmagasabb fizetési osztályba.
 • A második legjobb Állatorvosi Kar Lengyelország szerint a felsőoktatási rangsor.
 • A legnépszerűbb természetesen körében a teljes egyetemi ajánlatot. Minden évben körülbelül 11 jelölt küzd 1 helyen.
 • Minden évben a diákok az Egyesült Királyság, Írország, Kanada és a skandináv országokban beiratkozni a tanfolyamra.
 • Tanórák nemzeti és nemzetközi tudományos tanárok, valamint a gyakorló szakemberek az állatgyógyászatban.
 • Állatorvosi diákok kezdeményezés: International Veterinary Student Association biztosító tudás- és tapasztalat a lengyel és a nemzetközi hallgatók.
 • Az Állatorvosi Kar együttműködik számos egyetem világszerte (például Ausztria, Olaszország, Magyarország, Spanyolország, Kína, Turkay), és a kétoldalú megállapodások alapján, doktori hallgatók és kutatók kínálnak részvétel rövid vagy hosszú távú képzési programok külföldön.
 • A WUELS Faculty of Veterinary Medicine tagja a European Association of egységek, egészségügyi oktatás (EAEVE), valamint az állat-egészségügyi hálózat az európai hallgatói és személyzeti Transfer (VetNEST.
 • A Kar high-tech berendezés állatok kezelésére, amely egyedülálló a többi ország kutatóközpontok: mágneses rezonancia, tomográfia és elastographia eszközök.
 • Széles választéka választható kurzusok, mint a fogtechnika, betegségei egzotikus állatok, Gastroenterology, Kardiológia, Quality Management Food Manufacturing.
 • 10. és 11. félévben tanterv tartalmaz egyetlen gyakorlati órák során a diákok megtapasztalják a közvetlen kapcsolatot a széles számos állatfaj és osztályok az élelmiszer-feldolgozó üzemek és vágóhidak. A diákok együttműködik az állat-egészségügyi poliklinika személyzet vesz részt 24 órás állatorvosi szolgálat és segíti a sürgősségi házhoz (Mobile Clinic).

Belépési követelmények A Veterinary Medicine program elsősorban olyan Gimnázium / Szakközépiskola diplomások, akik teljesítik a minimális követelményeket. Jelöltek ezek a tanulmányok, hogy rendelkezik a magas szintű tudás a tantárgyak: kémia, biológia és angol B2 szinten. Ezt úgy lehet bizonyítani tanúsítvány vagy iskolai jelentések.

Felvételi eljárás beszívott időszak: május-szeptember Belépő: 19 euró (az összes jelölt) Szükséges dokumentumok és alkalmazása info: http://www.wet.up.wroc.pl/en/recruitment

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Nemzetközi állategészségügy (online tanulás) MSc, PgDip (ICL), PgCert (ICL), PgCert, PgDip, PgProfDev
  • Online
 • Conservation Medicine (Online Learning) MVetSci, PgDip (ICL), PgCert (ICL), PgProfDev
  • Online
 • Veterinary Medicine (First and Second Cycle Studies)
  • Jelgava, Lettország