Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Bevezetés

Üdvözöljük Wittenborgban

Egyedülálló üzleti iskola vagyunk, ahol mottónk: „ Jobb magad, jobb a világunk ”.

Wittenborgban küldetésünk : A kiválóság előmozdítása a nemzetközi üzleti és menedzsment oktatásában és tanulásában, valamint a legjobb környezet megteremtése a hallgatók és az alkalmazottak számára, ahol a nemzetközivé válás, a sokféleség és az etika alapja a sikeresen alkalmazott, kutatással megalapozott globális tanulásnak.

Az Apeldoorn-i székhelyű fő campusunkkal a hallgatókat a helyi és regionális szervezetekkel mutatjuk be, javítva a régió gazdaságát, kulturális és társadalmi légkörét. Amszterdami elhelyezkedésünk lehetővé teszi számunkra, hogy testreszabott, vállalkozói alapképzési programmal támogassuk a Hollandiába érkező nemzetközi vállalkozókat. Lépjen be a Wittenborgba, és belép egy nagyon motivált és eredményorientált szervezetbe, amely változatos és multikulturális környezetben működik, ahol több mint 100 nemzet dolgozik, tanul, innovál és szocializálódik együtt. A Wittenborgban úgy gondoljuk, hogy a tanulásnak élvezetes folyamatnak kell lennie, amely lehetővé teszi a célok és törekvések kidolgozását, valamint állandó támogatást és a szükséges tanulási nyomást nyújt Önnek e célok eléréséhez.

A Wittenborg diplomások világpolgárok; tiszteletet táplálnak, és érzésük van a teljesítményről. Fejlesztettek ambíciókat, és büszkék voltak a kiválóságra. Ők a legnagyobb nagykövetünk!

Független és nemzetközi

Bármikor, több mint 100 nemzet dolgozik és tanul együtt 2 Apeldoorn helyszínén és Amszterdamban. Az egyedüli oktatási nyelv az egyetemen az angol.

Több mint 30 éves tapasztalat

Nagyon foglalkoztatható diplomások ezrei 1987 óta követik karrierjukat Hollandiában és a világ minden tájáról.

hármas európai akkreditációval

A képzési programokat a Holland Oktatási, Kulturális és Tudományos Minisztérium (NVAO), a FIBAA (német, svájci és osztrák), valamint a Brightoni Egyetem (Egyesült Királyság) is elismeri és akkreditálja.

Globális és helyi elkötelezettség

Vállalati látogatások, valós projektek, gyakornoki és vendégbeszélgetők: rengeteg helyi és regionális kapcsolattartás a kormányokkal, vállalatokkal és szervezetekkel. Globálisan gondolkodik, de helyileg cselekszik.

kutatási környezet

Regionális, európai és nemzetközi projektek kezdeményezése és végrehajtása a Kutatóközpontban, például a fenntarthatóság, a technológia, a társadalmi innováció, az oktatás és az egészségügy területén.

ügyfél-orientált megközelítés

Személyes megközelítés, családias környezet és személyes oktatás, útmutatás és támogatás. A legtöbb program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy évente 6 alkalommal kezdjenek és diplomázzanak.

.

Oktatási megközelítés

alt = "A Wittenborg oktatási filozófiája az, hogy a valóságot az oktatáshoz való hozzáállásban ösztönözze. A differenciált programunk, amely a hagyományos tudásalapú oktatást ötvözi a készségek és kompetenciák fejlesztésével, olyan szakképzési helyzethez vezet, amelyben a diákok felfedezhetik erősségeiket és gyengeségeiket - az előbbi építése és az utóbbi javítása.

  • alt = "A Wittenborg diákjai megtanulják, hogy azonosítsák a környezetüket és alkalmazkodjanak.
  • alt = "A Wittenborg diákjai megtanulják megmondani, mit csinálnak, és megteszik, amit mondanak.

Helyszínek

  • Laan van de Mensenrechten 500

  • Piet Heinkade 55

Kérdések