Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences Foglalkozásterápia mesterképzése (MScOT)
Western University Faculty of Health Sciences

Foglalkozásterápia mesterképzése (MScOT)

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

May 2024

CAD 37 410 *

Az egyetemen

* nemzetközi | kanadai állampolgárnak vagy állandó lakosnak: 11 294 USD

Bevezetés

A foglalkozási terápia egy dinamikus, nemzetközileg elismert egészségügyi szakma, amely az egészség, a jólét, a társadalmi befogadás és a társadalmi igazságosság előmozdítására törekszik egyéni, családi, közösségi és társadalmi szinten.

Az MScOT program változatos tanítási módozatokat, tapasztalati tanulással és kutatással kombinálva felkészíti a leendő foglalkozási terapeutákat az értelmes foglalkozás-alapú gyakorlatra azáltal, hogy helyszínt biztosít a kritikus gondolkodásnak, az együttműködésnek, a helyi-globális perspektívának, valamint a társadalmi igazságosságra és a társadalmi igazságosságra összpontosítva. saját tőke.

Ez a program ötvözi az osztálytermi tanulást és a csoportos/egyéni tanulást, terepmunka tapasztalatokkal kombinálva, hogy integrálja a gyakorlathoz elengedhetetlen elméleti tartalmat és készségeket. A tanulási tapasztalatok túlmutatnak az osztálytermen, és szakértői szemináriumokat és vendégelőadásokat, nemzetközi tanulmányi lehetőségeket, klinikai mentorálást és független tanulmányokat foglalnak magukban.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések