Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences Fizikoterápia mestere (MPT)
Western University Faculty of Health Sciences

Fizikoterápia mestere (MPT)

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Apr 2024

CAD 35 973 *

Az egyetemen

* nemzetközi | kanadai állampolgárnak vagy állandó lakosnak: 11 294 USD

Bevezetés

A Master of Physical Therapy (MPT) elkötelezett amellett, hogy nemzetközileg elismert kiválósága, vezető szerepe és innovációja a fizikoterápiás oktatásban, gyakorlatban és kutatásban, dedikált klinikai, tudományos, kutatási és szakmai partnerségek révén. A program felkészíti a hallgatókat arra, hogy engedélyt szerezzenek a fizioterápia gyakorlására Kanadában és a világban (kérjük, ellenőrizze a tiszteletben tartott ország engedélyezési követelményeit) a gyakorlatok széles körében. A Master of Physical Therapy fokozatot egy kétéves tanterv sikeres teljesítése után ítélik oda, amely 60 hét tudományos tanulást és 30 hét klinikai kísérleti tanulást tartalmaz.

Akkreditációs státusz

A Western University Master of Physical Therapy Programja befejezte az akkreditációs felülvizsgálati folyamatot, amelyet a Physiotherapy Education Accreditation Canada (PEAC) irányít. A PEAC a kanadai non-profit társaságokról szóló törvény értelmében bejegyzett testület, és a fizioterápiás oktatási programok akkreditáló ügynökségeként működik Kanadában. Az Akkreditált, Teljesen Megfelelő státuszt a program a 2029. február 15-ével végződő időszakra kapta. Az Akkreditáció, Teljesen Megfelelő leírása a következő:

Akkreditáció: Teljesen megfelelő

  • A program 100%-ban megfelel az akkreditációs szabványok akkreditációs kritériumainak.
  • A meg nem felelésnek nincsenek kritériumai.
  • Aggályok merültek fel, amelyeket a programnak javítania kell, és az előrehaladási jelentésekben be kell számolnia azokról.
  • Ha nem történik előrelépés, a program akkreditációs státusza a hatéves akkreditációs ciklus során bármikor módosítható részlegesen megfelelőre vagy próbaidőre.

Belépők

Jelentkezni március 4-ig lehet

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések