Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Bevezetés

A Western University Egészségtudományi Kara számos egyetemi, posztgraduális, szakmai és online programot kínál, amelynek célja, hogy segítse a hallgatókat tudományos céljaik elérésében. A világ felsőoktatási intézményeinek legjobb 1%-a közé sorolt, a kanadai ontariói londoni székhelyű Western University Kanada egyik legelőkelőbb kutatási egyeteme.

Intézményünk 2024-ben összességében a 114. helyen áll (QS), a világ legjobb 50 egyeteme a diplomások foglalkoztatási aránya tekintetében, az U15 tagú egyetem Kanadában, és a 8. helyen áll a fenntarthatóság tekintetében. Elkötelezettségünk, hogy méltányos, sokszínű és befogadó tanulási környezetet hozzunk létre karunkon, Western Health Sciences a világ minden tájáról várja a hallgatókat Londonban/Ontarióban. Western Health Sciences legnépszerűbb mesterképzései; A fizikoterápia, a foglalkozási terápia és a haladó egészségügyi gyakorlat most több nemzetközi hallgatót is fogad.

A fizikoterápia és a foglalkozási terápia Kanadában a két legnépszerűbb program, az Advanced Health Care Practice új és egyedülálló online mesterképzési programjainkkal kombinálva az egészségügyben boldogulni vágyó hallgatók széles skáláját kínálják a posztgraduális tanulmányi lehetőségek közül. Jelentkezzen még ma Western Health Sciences posztgraduális programjaira A Western University Egészségtudományi Kara számos egyetemi, posztgraduális, szakmai és online programot kínál, amelyek célja, hogy segítse a hallgatókat tanulmányi céljaik elérésében. A világ felsőoktatási intézményeinek legjobb 1%-a közé sorolt, a kanadai ontariói londoni székhelyű Western University Kanada egyik legelőkelőbb kutatási egyeteme.

Intézményünk 2024-ben összességében a 114. helyen áll (QS), a világ legjobb 50 egyeteme a diplomások foglalkoztatási aránya tekintetében, az U15 tagú egyetem Kanadában, és a 8. helyen áll a fenntarthatóság tekintetében. Elkötelezettségünk, hogy méltányos, sokszínű és befogadó tanulási környezetet hozzunk létre karunkon, Western Health Sciences a világ minden tájáról várja a hallgatókat Londonban/Ontarióban. Western Health Sciences legnépszerűbb mesterképzései; A fizikoterápia, a foglalkozási terápia és a haladó egészségügyi gyakorlat most több nemzetközi hallgatót is fogad.

A fizikoterápia és a foglalkozási terápia Kanadában a két legnépszerűbb program, az Advanced Health Care Practice új és egyedülálló online mesterképzési programjainkkal kombinálva az egészségügyben boldogulni vágyó hallgatók széles skáláját kínálják a posztgraduális tanulmányi lehetőségek közül. Jelentkezzen még ma Western Health Sciences posztgraduális programjaira, hogy fizikai vagy foglalkozási terapeutává váljon, vagy egészségügyi szakemberként továbbfejlessze egyedülálló online mesterprogramjainkat.

Küldetés és látomás

A látomásunk

Az egészségügyi kutatás és oktatás terén világelső lenni.

Küldetésünk

Transzformatív kutatásokkal és oktatással olyan innovatív ötleteket és lehetőségeket szabadítunk fel, amelyek egész életen át egészségben élhetnek.

Campus jellemzői

Campus Biztonság

A személyzet, az oktatók és a hallgatók biztonsága rendkívül fontos a Western számára. Legyen szó Speciális Rendőrszolgálatról, Tűzbiztonságról, Student Emergency Response Teamről vagy Western Foot Patrolról, a Western rendelkezik olyan szolgáltatásokkal, amelyek célja, hogy az egyetem biztonságos helye legyen a tanuláshoz, munkához és játékhoz.

Klubok és egyesületek

A Westernnek sokféle klubja és egyesülete van, amelyekhez tartozhat. Akár 9500 másik diákhoz szeretne csatlakozni az egyetem 180 különböző klubjának valamelyikében, akár a Western személyzete vagy oktatója, mindenki érezheti a kapcsolatot.

Sokféleség

A sokszínűség a Western sikerének egyik kulcsa. Az évek során a campus közössége több mint 60 klubot és diákcsoportot hozott létre, és olyan foglalkoztatási politikákat és szolgáltatásokat kezdeményezett, amelyek célja a Nyugat gazdag és befogadó környezetének ösztönzése és támogatása. Az egyetem elkötelezett amellett, hogy kulturálisan érzékeny és befogadó szolgáltatásokat nyújtson minden hallgatónak, oktatónak és személyzetnek, miközben felkarolja az egyetemi testületünket meghatározó multikulturalizmust.

Családi pótlék

A Western büszke arra, hogy támogatja az egyetemi közösség tagjait, akiknek családjuk van. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az Ontariói Emberi Jogi Kódexben foglaltaknak megfelelően szállásokat biztosítsunk. Ez az oldal felvázol néhány családspecifikus forrást, amelyek az egyetemen elérhetők azok számára, akiknek gondoskodniuk kell családjuk szükségleteiről.

Étel és étkezés

A Western-nek számos helye van a kikapcsolódásra és étkezésre az egyetemen. 28 Campus Eateries található 12 különböző épületben, köztük 22 kávézó, amelyek népszerű nemzeti java márkákat kínálnak. Akár valami gyors órára vágyik, akár hivatalos légkört keres, hogy elvigye kollégáját egy üzleti ebédre, a Western-ben minőségi étkezési szolgáltatásokat talál.

Közlekedés és parkolás

Az egyetemen való közlekedés egyszerű, de a személyzet, a hallgatók, az oktatók és a látogatók mindig további információkat keresnek erről a létfontosságú szolgáltatásról. Erről az oldalról hozzáférhet az egyetemi parkoláshoz, a parkolási engedélyekkel kapcsolatos információkhoz - és még azt is megtudhatja, hogyan kell fizetni a parkolási bírságot, ha szükséges.

  Belépők

  Általánosságban elmondható, hogy a következő információkat használjuk a jelentkezés értékeléséhez:

  • Az Ön általános teljesítménye a legutóbbi tantervben
  • Hogyan teljesít a programjához szükséges kurzusokon
  • Bármilyen választható vagy kötelező kiegészítő űrlap
  • Angol nyelvtudásod szintje

  Hogyan működik a folyamat

  Általában a következő lépéseket kell megtennie a Western-re való jelentkezéshez:

  • Szűkítse le a programválasztást
  • Nyújtsa be jelentkezését az OUAC-on
  • Hozd létre a Diákközpont fiókodat
  • Jelölje be az összes határidőt a naptárába
  • Osztályzatokat beküldeni
  • Nyújtsa be a kiegészítő űrlapokat
  • Várja meg a felvételi határozatát

  Nemzetközi érettségi követelmények

  Szükséged lesz:

  • Teljes IB Diploma, amely tartalmazza:
   • Tudáselmélet és kiterjesztett esszé
   • Legalább hat tárgyból sikeres (három magasabb szinten)
   • Minimális összpontszám 27 (beleértve a kiterjesztett esszét és a TOK-t)
   • Egyik pályán sem kevesebb, mint 4
   • A programhoz kötelező kurzusok

  Hogyan kell alkalmazni

  Alkalmazás hozzáférés

  A Western University Graduate Application eléréséhez két hitelesítő adatkészlet egyikére van szükség:

  1. lehetőség: Soha nem alkalmazta a Western-re?

  Ha még soha nem jelentkezett a Western University-re, akkor ideiglenes Western Applicant Account-ra lesz szüksége. Az ideiglenes Western Pályázói fiók (bejelentkezési név, jelszó) az alkalmazás kezdőlapján hozható létre. Kattintson a Fiók létrehozása gombra, és adja meg a szükséges adatokat.

  2. lehetőség: korábban alkalmaztad a Westernre?

  Ha korábban jelentkezett a Western-be, Western Student Identity-t (bejelentkezési név, jelszó) kapott. Aktív Western Student Identity segítségével bejelentkezhet a Hallgatói Központba, és létrehozhat egy új Western University Graduate Application. Ha újra kell aktiválnia Western Student Identity-jét, kövesse a Hallgatói Központ honlapján ismertetett lépéseket.

  Felvételi követelmények

  Az alábbiakban vázoljuk a Graduate and Post Doktori Iskola által meghatározott minimális felvételi követelményeket. Kérjük, tekintse át ezeket az információkat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy felkészülten rendelkezik az oktatási tevékenység sikeréhez szükséges ismeretekkel.

  Ügyeljen arra, hogy látogassa meg a programspecifikus webhelyeket, amelyekre jelentkezni szeretne, mivel minden végzős programnak sajátos felvételi követelményei lehetnek, beleértve a minimumnál magasabb átlagokat.

  Mester programok

  A pályázóknak akkreditált egyetemen szerzett négyéves diplomával kell rendelkezniük. A Graduate és Posztdoktori Tanulmányok Iskolája legalább 70%-os átlagot igényel az alapképzés utolsó két teljes munkaidős évében lefolytatott kurzusok között. Az egyenértékű képesítések a tudományág vagy szakma szabványai alapján mérlegelhetők.

  Doktori programok

  A pályázóknak egyetemi, főiskolai vagy intézeti mesterfokozattal vagy azzal egyenértékű diplomával kell rendelkezniük, és bizonyítékot kell szolgáltatniuk a kutatási potenciálról. A Graduate and Post Doktori Tanulmányok Iskolája legalább 70%-os átlagot igényel a mesterképzésben, amint azt a Graduate and Post Doktori Tanulmányok Iskolája határozza meg.

  Angol nyelvi jártasság

  Azoknak a pályázóknak, akiknek az anyanyelve nem az angol, igazolniuk kell az angol nyelv használatában való jártasságukat az elmúlt két éven belüli kielégítő* teljesítménnyel az alábbiak valamelyikében:

  • Az angol mint idegen nyelv tesztje (TOEFL). A minimálisan elfogadható pontszám 86, az egyéni pontszám 20 alatt nincs az internetes verziónál, illetve 550 a papír és ceruza verziónál, bár egyes programok magasabb minimumpontszámot igényelnek. [Western TOEFL azonosítója 0984].
  • A Nemzetközi Angol Nyelvvizsgáló Szolgálat (IELTS). A minimálisan elfogadható pontszám 9-ből 6,5. Az IELTS-t hat tesztközpontban kínálják az Egyesült Államokban és háromban Kanadában.
  • A Duolingo angol teszt. A jelentkezőknek legalább 115 pontot kell elérniük.
  • A Kanadai Akadémiai Angol Nyelvértékelés (CAEL Assessment). A minimális elfogadható pontszám 60. A CAEL Assessment-t a világ számos országában, valamint Kanadában kínálják.
  • Nyugat-Angol Nyelvi Központ. A feltétel a High-Advanced szint sikeres teljesítése.
  • A Fanshawe College ESL programja. A feltétel a 10. szintű, angol nyelvű tanulmányi szintű érettségi, legalább 80%-kal minden összetevőből.

  Előfordulhat, hogy a Western programjai a fent felsoroltaknál magasabb minimális pontszámot igényelnek, vagy nem fogadják el a fenti tesztek vagy nyelvi programok mindegyikét a felvételhez; információért forduljon közvetlenül a posztgraduális programhoz.

  Azoknak a hallgatóknak, akiknek bizonyítékot kell bemutatniuk angol nyelvtudásukról, maguknak kell megtenniük a TOEFL, IELTS vagy CAEL megírását, és a hivatalos eredményeket a vizsgáló ügynökségnek közvetlenül el kell küldeniük a School of Graduate and Post Doctoral Studies számára. A Fanshawe College ESL programjában végzetteknek hivatalos igazolást kell benyújtaniuk az érettségiről.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Állami kölcsönök és támogatások

  Kölcsönök

  A hitel olyan anyagi támogatás, amelyet a tanulmányai után részletekben fizet vissza. Tekintse meg ezeket a hiteleket, ha:

  • Ontarióban él
  • Kanada másik tartományából
  • Részmunkaidős tanulmány
  • Cserébe megy
  • Fogyatékosság, gyermekgondozás vagy alacsony családi jövedelem miatt további támogatásra szorul

  Ontario Learn and Stay Grant

  Nem kell visszafizetnie a támogatást, ha megfelel a feltételeknek. Az Ontario Learn and Stay Grant finanszírozást biztosít a Western ápoló szakos hallgatói számára, ha elkötelezik magukat, hogy a diploma megszerzése után egy bizonyos ideig a londoni régióban dolgoznak. A támogatás fedezi a tandíjat, a tankönyveket és egyéb oktatási költségeket.

  Az ösztöndíjak tanulmányi vagy egyéb eredményekért járó díjak. Például:

  • A Western felvételi ösztöndíjprogramja – a középiskolai átlaga alapján. Ön automatikusan figyelembe veszi ezt.
   • Western felvételi ösztöndíj fekete és bennszülött diákok számára – a középiskolai átlaga alapján. A rendszer automatikusan figyelembe veszi, de először is feketének vagy bennszülöttnek kell azonosítania magát.
   • Nemzeti Ösztöndíjprogram – a mindenre kiterjedő kiválóságért. Kaphat akár 72 000 dollárt!
   • Öt 50 000 USD értékű James Jenkins elnöki belépő ösztöndíj fekete diákok számára.
   • Egy 80 000 dolláros Neen Hodgins nemzeti belépő ösztöndíj művészeti és bölcsészhallgatók számára.
   • Schulich vezetői ösztöndíjak – akár 100 000 dollár értékben természettudományi, technológiai, mérnöki és matematikai (STEM) tárgyak tanulmányozására.
   • Bölcsészettudományi és Bölcsészettudományi Kar felvételi ösztöndíjai – automatikus ösztöndíj $ 2,000 vagy $ 2,500 a felvételi átlagtól függően.

  Ösztöndíjak és munkatanulmány

  Az ösztöndíjak és a munkatanulmányi programok kiegészítik a pénzügyi rászoruló hallgatók finanszírozását.

  Ösztöndíj: anyagi támogatás, amit nem fizetsz vissza, csakúgy, mint egy ösztöndíjat. Kivéve, hogy az ösztöndíjak teljes mértékben pénzügyi szükségleteken alapulnak. Jelentkezz rájuk.

  Munka tanulmány: nem az átlagos részmunkaidős állás. Ezek speciális részmunkaidős állások az egyetemen, amelyek rugalmasságot kínálnak a tanulmányai során.

  Tartományon kívüli hallgatói felvételi ösztöndíj

  Ha egy másik tartományból érkezel Westernbe, kaphat 3000 dollárt tanulmányai finanszírozására. Ha Québecből származol, legalább 4000 dollárt kaphat. Felvételi ösztöndíj jelentkezés.

  Rangsorok

  • A 2024-es QS World University Rankings alapján 114 a nyugati világ közel 1500 egyeteme közül
  • Nyugat az 1705 egyetem közül a legjobb 10-ben a globális fenntarthatósági rangsorban
  • A Western a világ 20 legjobb egyeteme közé tartozik az új globális fenntarthatósági rangsorban
  • A Western a fenntarthatóságot szolgálja a lakóhelyen
  • A Western előrelépett a QS World University Rankings ranglistán

  Helyszínek

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 3K7, London

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 5B9, London

  Kérdések