Keystone logo
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Üdvözöljük a <span translate="no">Vrije Universiteit Amsterdam</span>

Ha többet szeretne megtudni (közelgő) nyílt napjainkról és webináriumainkról, látogasson el hozzánk

Campus jellemzői

Könnyen megközelíthető

Vrije Universiteit Amsterdam tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A Schiphol repülőtér mindössze 8 percnyi vonatútra van. Az Amsterdam Zuid állomás sétatávolságra található a VU University Amsterdam épületétől. Az amszterdami központi pályaudvarra vagy az amszterdami Sloterdijk pályaudvarra gyors villamosjáratok indulnak, a menetidő mindössze tizenhat perc. A VU Amsterdam autóval is könnyen megközelíthető, mivel Amszterdam körpályás autópályája közelében található.

egyetemi kampusz

Szinte minden diákunk, munkatársunk és programunk az egyetemen található: egyetlen épületegyüttes Amszterdam üzleti negyedében. Ennek megfelelően a tanulmányok során nagyon könnyű megismerkedni más tudományterületekkel.

  Vízumkövetelmények

  VU nemzetközi irodai szolgáltatások

  • Vízum/tartózkodási engedély
   Tudja meg, hogy szüksége van-e vízumra/tartózkodási engedélyre, és hogy ez hogyan történik.
  • Szállás
   Információ a szállásról itt: VU Amsterdam .
  • Jelentkezés az önkormányzatnál
   Amikor megérkezik Hollandiába, regisztrálnia kell az önkormányzatnál. Tudja meg, mit kell tennie.
  • Bevezető tevékenységek
   Érkezése után számos bemutatkozó tevékenységre kerül sor itt VU Amsterdam .
  • Unibuddy
   Kíváncsi a VU Amsterdam diákéletére? Kattintson ide, és kérdezze meg nemzetközi diáknagyköveteinket.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Ösztöndíjak

  Saját ösztöndíjunkkal, a VU Fellowship Program (VUFP) segítségével a kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkező, rendkívül motivált hallgatók számára egyedülálló lehetőséget kínálunk a mesterképzés megszerzésére az egyetem anyagi támogatásával. A VUFP-ösztöndíj tandíjmentességet jelent. A Holland Ösztöndíj Program (HSP) az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívülről érkező hallgatók számára készült, akik Hollandiában szeretnének mesterképzést folytatni. VU Amsterdam a sokszínűséget az oktatásunk, kutatásunk és a társadalomhoz való hozzájárulásunk gazdagításaként kezeli. Ez az ösztöndíj kifejezetten azoknak a kiváló hallgatóknak szól, akik hozzájárulnak egyetemünk sokszínűségéhez. Nemzetközi hallgatóként, aki VU Amsterdam intézményben szeretne tanulni, számos ösztöndíjra és ösztöndíjra pályázhat. Az ösztöndíjakkal és a határidőkkel kapcsolatos részletes információk a WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS VAGY WWW.GRANTFINDER.NL oldalon találhatók.

  VU ösztöndíjprogram

  A VU Fellowship Program (VUFP) egyedülálló lehetőséget kínál a tehetséges leendő hallgatóknak, hogy diplomát szerezzenek a VU Egyetem válogatott mesterképzései között.

  Campus élet és felszereltség

  VU Amsterdam hallgatójaként a lehetőségek széles skálája áll majd az Ön rendelkezésére. Kiterjedt könyvtárakhoz, egyetemi szintű vezeték nélküli hálózathoz, valamint számos számítógéphez és olvasóteremhez férhet hozzá. Az egyetem sportközpontja több mint 35 különböző sportágat kínál, a Griffioen kulturális központ pedig különféle művészeti kurzusokat és egyéb kulturális tevékenységeket szervez. Ezen túlmenően, egy helyi mozival együttműködve a VU a főépületben vetíti a legújabb, nemzetközileg díjazott filmeket.

  Amszterdam a világ egyik legmultikulturálisabb városa, ahol 180 különböző nemzetiség él, és ahol széles körben beszélnek angolul. VU Amsterdam 84 nemzetiség dolgozik és tanul szorosan együtt, nemzetközi és dinamikus akadémiai közösséget hozva létre. Kíváncsi a mindennapi életre Amszterdamban, a campustól kezdve a városszerte zajló eseményekig? Szeretné tudni, miben különbözik a holland oktatási rendszer a sajátjától? Kérdezd meg az egyik diáknagykövetüket. Szívesen válaszolnak kérdéseire azáltal, hogy megosztják személyes tapasztalataikat VU Amsterdam való életükről és tanulásukról.

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Amsterdam

   Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105 , 1081 HV, Amsterdam

  Kérdések