Keystone logo
VIU - Universidad Internacional de Valencia Online mester idegtudományból
VIU - Universidad Internacional de Valencia

Online mester idegtudományból

Valencia, Spanyolország

1 Years

Spanyol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

Az idegtudomány az alkalmazott területén interdiszciplináris jelleget ölt, és elméleti és gyakorlati hatásokat kap többek között az orvostudománytól, a biológiától vagy a mérnöki tudományoktól. Jelenleg az idegtudomány különböző tudományágainak ezen interakciói lehetővé tették a kutatási folyamatok előrehaladását új elemzési módszerek beépítésével, amelyek alkalmasak a képi adatok elemzésére.

Mitől egyedi ez a Mester?

  1. Elmélyülünk a neurológiai feltáró technikákkal, például mágneses rezonancia vagy EEG-térképezéssel nyert adatok mennyiségi meghatározásával, feldolgozásával, elemzésével és értelmezésével.
  2. Gyakorlati készségeket fejleszthet különféle speciális szoftverek kezelésével a neurológiai képalkotó adatok számszerűsítésére, feldolgozására és elemzésére.
  3. Hozzáférhet az OpenNeuro-hoz a TFM és egyéb tevékenységek elvégzéséhez. Ez egy olyan platform, amelyet a mágneses rezonancia képalkotásból, a magnetoencephalográfiából (MEG) vagy az elektroencefalogramból származó adatok megosztására hoztak létre, többek között más neuroimaging technikákkal. Jelenleg Brain Imaging Data Structure (BIDS) formátumú adatokkal rendelkezik, amelyek több mint 600 adatkészletből származnak.
  4. Neuroszimulátorok segítségével feltárja az agykéreg agyterületeit és az agy kéreg alatti struktúráit egészséges és kóros változataiban.
  5. Szakosodott tanárai lesznek, akik nagy múlttal rendelkeznek a neurológiai képalkotó adatok számszerűsítésében, feldolgozásában és elemzésében.
  6. Rugalmas módszertannal fog rendelkezni, élő interaktív online órákkal, amelyeket rögzítenek. Ezenkívül a vizsgákat és a diplomavégi projekteket online is leteheti.

Miért érdemes a VIU-n tanulni?

Technikai támogatás az Ön rendelkezésére

Támogatást nyújtunk bármilyen számítógépes incidenshez vagy rendszereink konfigurációjához.

Többeszközös online osztályok

Az élő online órák ráadásul rögzítésre kerülnek, így bármikor megtekintheti őket.

Személyre szabott útmutatók

Mindig közvetlen kapcsolatban lesz tanáraival. A kérdések megválaszolásához privát oktatóprogramokat szervezhet.

Akadémiai orientáció

Egy akadémiai tanácsadó elkíséri Önt azzal a küldetéssel, hogy megismerjen, irányítson és motiváljon céljai elérésében.

Ideális Diákok

Tanterv

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések