Keystone logo
Vilnius University Rendszerbiológia mester
Vilnius University

Rendszerbiológia mester

Vilnius, Litvánia

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

01 Sep 2024

EUR 5157 / per year *

Az egyetemen

* jelentkezési díj 100 EUR

Bevezetés

A Rendszerbiológia mesterképzés az Általános Orvostudományi Kar, az Élettudományi Központ, valamint a Matematika és Informatika Kar együttműködésével kerül kidolgozásra. Ez az interdiszciplináris mesterképzési program felkészíti a hallgatókat arra, hogy valós munkát végezzenek a gyorsan fejlődő területeken, többek között a biológiai rendszerek modellezésében, a biomérnöki tudományokban, a szintetikus biológiában, a bioinformatikában, a neurobiológiában és az adatelemzésben. Ideális azoknak a jelenlegi és jövőbeli biológusoknak, akik a legerősebb statisztikai modellek és programozási eszközök előnyeit szeretnék kihasználni, hogy számszerűsíthető eredményeket érjenek el választott területükön.

Miért válassza ezt a programot?

  • Interdiszciplináris program, amely magasan képzett tudósokat készít fel a szakmai karrierre.
  • Jutalmazó programstruktúra, amely a jövő biológusait megismerteti a nagy teljesítményű statisztikai modellekkel és információs technológiákkal.
  • Előremutató tanterv, amely a tudósokat felkészíti a gyorsan fejlődő területeken betöltött vezetői szerepekre.
  • Vezető karok - a kurzusokat olyan oktatók tartják, akik széleskörű és mélyreható szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek magán- és közintézményekben.

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések