Keystone logo
University of Stirling MSc Early Years Practice Health Visiting
University of Stirling

MSc Early Years Practice Health Visiting

Stirling, Egyesült Királyság

24 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Összekevert

* For up to date fee information, please see website

Bevezetés

Ez a tanfolyam lehetőséget biztosít Önnek, mint az Ápolási és Szülésznői Tanács (NMC) nyilvántartásának 1. vagy 2. részében regisztrált ápolónőnek vagy szülésznőnek, hogy befolyásolja a gyermekek és családok egészségügyi és szociális ellátását. A kurzus felvértezi Önt azokkal a magasabb szintű ismeretekkel és készségekkel, amelyekkel biztonságos és legjobb gyakorlatot tud nyújtani az egészségügyi látogatói szerepkörben, ahogyan azt az NMC közösségi közegészségügyi ápolónők jártassági normái (NMC, 2022) meghatározzák.

A kurzus kidolgozását és lebonyolítását multidiszciplináris együttműködés támogatja az NHS Egészségügyi Tanácsával és a helyi hatóságok partnereivel. Ez tükrözi azokat a növekvő prioritásokat, amelyeket a gyermekek, fiatalok és családjaik egészségének és jólétének támogatása, védelme és javítása érdekében azonosítottunk a jobb és felelősségteljesebb szintű ellátás biztosítására.

Világvezető akadémikusok csoportja tanítja Önt, és tapasztalatait más karokkal és kutatókkal való együttműködés fokozza. A tanfolyamon az elmélet és a gyakorlat egyenlő arányban oszlik meg, így biztosítva, hogy mindent, amit tanulsz, professzionális környezetben dolgozhass. Tanfolyamunk egyedi jellemzője, hogy szakértői és előadók által tartott mesterkurzusokat biztosítunk. Hasznos lesz a tanítás változatos megközelítése is, amely magában foglalja a webináriumokat, az irányított online tanulást, a csoportmunkát, a podcastokat és a tapasztalati tanulást. Támogatást és útmutatást nyújt személyes oktatója, valamint gyakorlati felügyelője és gyakorlati értékelője.

Top reasons to study with us

#1. Az Ápolási és Szülésznői Tanács akkreditálta, és elnyerte az Unicef Egyesült Királyság teljes bababarát akkreditációját (2021. szeptember)

#2 86%-os általános hallgatói elégedettség az egészségügyi látogatás korai éves gyakorlatával – Posztgraduális tanított tapasztalati felmérés (PTES) 2021

#3. Student Nursing Times Award 2021 nyertese az év oktatási szolgáltatója kategóriában (utólagos regisztráció)

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések