Keystone logo
University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

Bevezetés

A University of South Florida (USF) egy nagy, nyilvános 4 éves egyetemi kínál graduális, posztgraduális, szakmai és doktori szinten fok. Az USF rendszer három, külön akkreditált intézmények: USF; USF St. Petersburg; és USF Sarasota-lamantin. Tálalás több mint 49.000 diák, a USF rendszer éves költségvetése $ 1,6 milliárd rangsorban 41. a nemzet kutatási ráfordítások között egyetemek, állami vagy magán. USF büszke arra, hogy a nagy hatású globális kutatóegyetem szentelt hallgatói sikert.

Az USF College of Pharmacy (COP) egy 14 főiskolák belül USF rendszer. USF COP része a USF egészségügyi vállalkozás, amely egy együttműködés a USF egészség a partnerség, a University of South Florida Morsani College of Medicine, a College of Nursing, a College of Public Health, a College of Pharmacy, az iskola Biomedical Sciences és a School of Physical Therapy and Rehabilitation tudományok; és az orvosok az egészségügyi USF. USF Health szerves része a University of South Florida, nagy hatású, a globális kutatóegyetemi szentelt hallgatói sikert.

Összhangban a misszió a USF COP, amelynek célja, hogy „forradalmasítja egészség” USF COP alakult az Office of Graduate Programs (OGP). Az elképzelések diplomás képzés a COP hozzátartozik egy élvonalbeli kutatás az oktatás és képzés, beleértve a didaktikai (mind on-line és szemtől-szembe) tanfolyam számos területén gyógyszertár, ami egy változatos tanulási környezetet a diákok és a tanárok, és megteremti a fejlett tanulási lehetőségek az új technológiák.

A stratégiai célok a OGP tartalmazza:

 • hogy fokozza a hazai és nemzetközi munkaerő-felvételi és megtartása végzős hallgatók, amely tükrözi a sokféleség
 • arra törekszenek, hogy fokozzák a tudományos tapasztalat és az életminőség a végzős hallgatók
 • hogy folytassa kutatási alapok és bonyolít le és közzéteszi a kutatás, amely elvezet a lehetőségeket végzős hallgatói sikert
 • hogy partnere a többi USF Főiskolák és SUS intézmények fejlesztésére kreatív kezdeményezéseket, amelyek elősegítik a végzős hallgató kutatási
 • szolgálni, mint a vezető támogatása interdiszciplináris doktori programokat.

Az oktatási programok kínálnak közé posztgraduális tanúsítvány és a Mester of Science in Gyógyszerészeti nanotechnológia. A Doctor of Philosophy (PhD) elmaradottság. Pontok Pride:

 • Dr. Shyam Mohapatra, alapító munkatársa dékánja USF COP Office of Graduate Programs, egy újonc az FL Feltalálók Hall of Fame. Ő volt az egyik hat feltalálók beiktatták az alakuló indukciós ünnepségen a hozzájárulás orvosbiológiai nanotechnológia. Ez az indukció helyezi rá mellett a soraiban a feltaláló légkondicionáló és hűtőberendezések, feltaláló Gatorade, és Thomas Edison.
 • Az USF rendszer elnyerte rekord $ 458.500.000 szerződések és támogatások költségvetési évben 2016.
 • Az USF rendszer rangsorolja 9. a nemzet körében az állami egyetemek és 21. világszerte biztosra amerikai szabadalmak között az egyetemek szerinti szellemi tulajdonra Association / NAI (2015).
 • USF Tampa nevezték az egyik Top 100 legértékesebb Public kollégiumok (# 66) Kiplinger Personal Finance 2016.
 • A University of South Florida rendszer otthon egy hallgatói szervezet közel 50.000 diák képviselő több mint 130 különböző országban.
 • US News and World Report (USNWR) rangsorolva USF Tampa mint legjobb Kollégium Veterans (2016).

Helyszínek

 • Tampa

  12901 Bruce B. Downs Blvd. , 33612, Tampa

Kérdések