Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

Bevezetés

Az Ápolási és Egészségügyi Szakmák Iskolája a San Francisco -i Egyetem küldetését követi, hogy bölcsészművészeti oktatást nyújtson, amely a sokféleség, az igazságosság és a globális perspektívák jezsuita hagyományaiban gyökerezik. Ennek a küldetésnek a támogatásával az ápolási és egészségügyi szakmák iskolájának diákjai az ország egyik legizgalmasabb és legváltozatosabb városának részei. A diplomások hozzáértő, innovatív és tapasztalt egészségügyi szakemberek.

Látomás

A San Francisco -i Egyetem Ápolási és Egészségügyi Szakmai Iskolája előmozdítja az egyetem küldetését azáltal, hogy felkészíti az egészségügyi szakembereket az egészség meghatározó tényezőinek kezelésére, a politika és az érdekképviselet előmozdítására, valamint erkölcsi iránytű biztosítására az egészségügy átalakítása érdekében, az egyenlőbb és pozitívabb helyzet érdekében. befolyásolja a minőséget, a szállítást és a hozzáférést.

Küldetés

Az Ápolási és Egészségügyi Szakmai Iskola (SONHP) küldetése az ápolói és egészségügyi szakmák oktatásának előmozdítása a jezsuita hagyományok összefüggésében. Az iskola dinamikus és innovatív megközelítéseket alkalmaz az egyetemi és posztgraduális oktatásban, hogy felkészítse a szakembereket a jelenlegi és jövőbeli gyakorlati területekre. A cél az, hogy az osztálytermi, klinikai és terepi tapasztalatokat hatékonyan összekapcsolják a kompetenciával, az együttérzéssel és az igazságossággal kapcsolatos elvárásokkal az egészségügyben, a védelemben és a promócióban a legmagasabb tudományos színvonalon.

értékek

Az egyetem alapvető értékeivel összhangban az ápolási és egészségügyi szakmák iskolájának értéke az, hogy olyan környezetet hozzon létre és tartson fenn, amely elősegíti az egészségügyi szakmák tudományos törekvéseinek kiválóságát a kölcsönös tiszteleten, átláthatóságon, együttműködésen, professzionalizmuson, kreativitáson, sokszínűségen alapulva , a kulturális érzékenység és a spiritualitás. Mutassa be az integritás, a tudományos kiválóság, az önmaga és mások iránti tisztelet, az együttérzés és a gondoskodás, a személyes növekedés, a felelősség és az elszámoltathatóság, a professzionalizmus, az igazságszenvedély, valamint a személyes egészség és jólét személyes értékeit. Pozitívan befolyásolja az ápolási gyakorlatot és az egészségügyi környezetet azáltal, hogy népszerűsíti: az egészséget és a jólétet, a holisztikus, betegközpontú ellátást, a páciensek érdekképviseletét, a kutató szellemet és a bizonyítékokon alapuló gyakorlatot, a biztonság és a minőség javítását, a költséghatékony ellátást, a humanisztikus egyensúlyban lévő új technológiákat megközelítés, szakmai és etikus döntéshozatal, fokozott hozzáférés az ellátáshoz, különösen a veszélyeztetett lakosság számára, hatékony közegészségügyi infrastruktúra és az egész életen át tartó tanulás. Az ápolási és egészségügyi szakmák iskolájának küldetése, jövőképe és értékei megtalálhatók a posztgraduális és egyetemi hallgatók kézikönyveiben. Ezenkívül beépülnek a posztgraduális és alapképzési tantervekbe, és a hallgatói értékelési folyamat szerves összetevői. A diákok megvalósítják az ápolási és egészségügyi szakmák iskolájának küldetését, jövőképét és értékeit a programvégi értékelésekben, a gyakorlati tapasztalatokra vonatkozó tanfolyamértékelésekben, a tanfolyam tesztelésében, valamint a tanfolyam végi kompetenciákban és eredményekben.

Klinikai pszichológia PsyD az USF SONHP -tól.

Helyszínek

 • San Francisco

  920 Mason Street San Francisco, CA 94129, , San Francisco

 • Orange

  St. Joseph Center 480 South Batavia St., CA 92868, Orange

  • Sacramento

   1, Capitol Mall suite 100, CA 95814, Sacramento

   • Pleasanton

    6120 Stoneridge Mall Rd #150, CA 94588, Pleasanton

    Kérdések