Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Bevezetés

Innováció: Új határok kovácsolása

1905-ös alapításunk óta az iskola úttörő kezdeményezéseket hajtott végre a kutatás, az oktatás és a gyakorlat terén, miközben a vezetők új generációit is elősegítette. Hatásunk magába foglalja az úttörő laboratóriumi felfedezéseket, az új szabályozási megközelítéseket, az érdemi egészségpolitikai reformokat, valamint a gyógyszerkezelés és a krónikus betegségek megelőzésében folytatott átalakuló együttműködéseket. A tantervi előrelépések közé tartozik többek között az első PharmD, a szabályozástudományi doktori és az egészségügyi döntéselemző programok elindítása.

 • A 8. leginnovatívabb egyetem az iskola Papadopoulos Lab kutatására hivatkozva (a Reuters szerint)
 • 4 American Pharmacists Awards Pinnacle Awards (országos rekord)

Teljes spektrum

Programjaink a teljes gyógyszerészeti kontinuumot felölelik – a felfedezéstől és fejlesztéstől a szabályozásig, valamint a fordítástól a betegellátásig és az eredményekig.

Öregdiák hálózat: egész életen át, világszerte

Abban a pillanatban, amikor csatlakozik az iskolához, a híres trójai család tagja lesz – egy hatalmas, támogató nemzetközi hálózat. Öregdiákjaink vezető szerepet töltenek be nagyobb gyógyszergyárakban, kormányzati ügynökségekben, vezető egészségügyi központokban, a NASA-ban és a Jet Propulsion Labban, valamint sok más dinamikus környezetben – és elkötelezettek az USC-hallgatók és diplomás kollégák segítésében. A lehetőségek világát kínáljuk Önnek.

 • 20 000+ globális USC gyógyszertár öregdiák
 • 32 USC gyógyszertári globális partner
 • 8 USC nemzetközi iroda

Közösségi elkötelezettség: Egészségesebb társadalom építése

Egészségügyi vásárok, közösségi klinikák partnerségei, közegészségügyi kampányai és a krónikus betegségek kezelésére irányuló páratlan együttműködések révén az iskola diákjai, oktatói és öregdiákjai folyamatos elkötelezettséget tanúsítanak az általunk kiszolgált közösség egészségének javítása iránt. Tudományos, technológiai és kutatási (STAR) programunkon keresztül pedig az alulreprezentált középiskolások új generációit segítjük élettudományi pályafutásban.

 • Több mint 50 éves egészségügyi vásár
 • 600+ végzett a STAR programunkban
 • 10 fotonovella több nyelven közegészségügyi kérdésekről

A helyszín minden: Los Angeles szívében

Elhelyezkedésünk egy nagy akadémiai orvosi központ campusán, egy nyüzsgő város szívében rendkívüli lehetőségeket kínál szakmai gyakorlatokra, közösségi szerepvállalásra és mentorálásra. A 140 ország képviseletében és 224 nyelven beszélt Los Angeles tele van változatos konyhával, kulturális intézményekkel és szabadidős kínálattal. LA több színháznak, zenei helyszínnek és múzeumnak ad otthont, mint bármely más amerikai városban, és síelhet, túrázhat és szörfözhet a közeli strandokon és hegyekben.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/19/193189_Groupphoto.jpg" data-json="{"author":"photo courtesy of

Statisztika

Az USC School of Pharmacy több mint 100 éve az innováció és a kiválóság jelképe a gyógyszerészeti oktatásban, kutatásban és gyakorlatban, és a US News & World Report már régóta a 10 legjobb gyógyszertári iskola közé sorolta országszerte. 1 a magániskolák között.

  Helyszínek

  • Los Angeles

   University of Southern California 1985 Zonal Avenue, CA 90089-9121, Los Angeles

  Kérdések