Keystone logo
University of Turku Humán Neuroscience Master Programja
University of Turku

Humán Neuroscience Master Programja

Turku, Finnország

2 Years

Angol

Teljes idő

22 Jan 2025

Aug 2025

EUR 10 000 / per year *

Az egyetemen

* ingyenes EU / EGT országok vagy Svájc állampolgárai számára, nem EU / EGT országok állampolgárai számára 10 000 euró / év

Bevezetés

Fedezze fel a University of Turku összes képzési programját

Van agyad és elméd az emberi idegtudomány számára?

Az emberi idegtudomány mesterképzési programjában mélyen megértheti az emberi agy működését. Megtanul nem invazív képalkotó módszereket az agy aktivációjának és szerkezetének vizsgálatára, valamint viselkedési módszereket az emberi kognitív képesség és teljesítmény mérésére. A program emellett erős alapot ad ahhoz, hogy humán idegtudományi szakértőként dolgozhasson különböző iparágakban, amelyek tudást és készségeket igényelnek az agyi viselkedéssel kapcsolatos összetett problémák megoldásához.

A diploma megszerzése után képesítést kap arra, hogy munkát találjon például gyógyszerfejlesztésben, új egészségügyi és játéktermékeket fejlesztő cégeknél, valamint testreszabott marketingkutatásban. Ezen kívül erős hátteret szerezhet a doktori képzés folytatásához.

Tudományos kiválóság és tapasztalat

A University of Turku (1640) a világ egyetemei közül a legjobb egy százalék közé tartozik. Turku különösen PET-központjáról ismert, amely számos korszerű PET- és MRI-szkennert biztosít humán vizsgálatokhoz. Az idegtudományban nagy kutatási hagyományokkal, erős kutatócsoportokkal és kiváló lehetőségekkel rendelkező Turku remek hely az idegtudományok tanulmányozására. A város egyedülálló, kompakt kampuszterülete két egyetemmel, egy egyetemi kórházzal, valamint egy erős egészségügyi és technológiai vállalatcsoporttal rendelkezik a közelben, amely inspiráló környezetet teremt a tanuláshoz és a munkához.

A programot a Turku Brain and Mind Center (TBMC) működteti három kar (Orvostudományi Kar, Társadalomtudományi Kar és Természettudományi Kar) szakértőivel együttműködve. A TBMC multidiszciplináris kontextust biztosít az emberi idegtudományok átfogó elméleti és gyakorlati oktatásához. A University of Turku kiváló kutatási létesítményekkel rendelkezik a non-invazív agyi képalkotáshoz, beleértve a PET-et, az MRI-t, az fMRI-t, az EEG-t, a TMS-t és az optikai képalkotást. A TMBC kutatói széles kapcsolatrendszerrel rendelkeznek Turku térségében, Finnországban és nemzetközi szinten. Ez bőséges lehetőséget biztosít a hallgatóknak, hogy gyakorlati kutatási projektekben dolgozzanak és tanuljanak.

Szeretnél havonta egyszer határidőre szóló emlékeztetőket, rendezvénymeghívókat és tippeket kapni az e-mailedre?

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések