Keystone logo
University of Texas Health Science Center at Houston Ph.D. a biokémiában és a sejtbiológiában
University of Texas Health Science Center at Houston

Ph.D. a biokémiában és a sejtbiológiában

Houston, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Biokémia és Sejtbiológia (BCB) posztgraduális program szigorú, interdiszciplináris program, amelynek középpontjában a normális sejt- és szervműködés alapvető biológiai, biokémiai és molekuláris alapjainak megértése áll, és hogy ezek a mechanizmusok hogyan befolyásolják a normális és kóros (betegség) biológiai funkciókat. A doktori és a mester hallgatóknak lehetőségük van az UTHealth és az MD Anderson Cancer Center több mint 100 kari laboratóriumában dolgozni, és a program fogadja azokat a hallgatókat, akiknek az érdeklődése átfedésben van a programmal, még akkor is, ha mentoruk nem programkar.

A kari érdeklődési kör a GSBS-ben lévők mikrokozmosza, és széles körű tudományterületet képvisel, beleértve a biokémiát, a molekuláris biológiát, a farmakológiát, az állati fiziológiát, a sejtbiológiát, a rákbiológiát, a neurobiológiát, a biofizikát, a számítási biológiát és a molekuláris modellezést, amelyet számos betegség állapotára és modelljére alkalmaznak. szervezetekre, valamint az embereken végzett transzlációs kutatásokra.

A jelenlegi hallgatók sokszínű csoportja szereti a hallgató-központú, interaktív oktatói és közösségi érzést a programban, amely magában foglalja a szigorú tanfolyamokat, a multidiszciplináris laboratóriumi képzést, valamint olyan gyakorlati készségek fejlesztését, mint a támogatás írása és a prezentációs készségek. A BCB hallgatói rendkívül versenyképesek az országos és helyi ösztöndíjakért és díjakért, amit kiváló publikációs nyilvántartásuk is tükröz. A BCB hallgatói vezetői lehetőségeket is élveznek, ideértve a helyi és országos kutatók által szervezett külső szemináriumok, kutatási műhelyek és a diákok által vezetett társadalmi tevékenységek megrendezését. Elkötelezett oktatóink kivételes képzési és mentori környezetet biztosítanak, amely ösztönzi a BCB hallgatóit a kutatás innovációjába, és hatékonyan felkészíti őket a következő karrierlépésre.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • PhD in Biochemistry and Pathobiochemistry
    • Prague, Csehország
  • Ph.D. in Chemical and Pharmaceutical Sciences and Biotechnology
    • Camerino, Olaszország
  • PhD in Bioanalytical Methods
    • Hradec Kralove, Csehország