Keystone logo
University of Texas Health Science Center at Houston Master of Science in ápolási
University of Texas Health Science Center at Houston

Master of Science in ápolási

Houston, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A mester szintű oktatás felkészíti a hallgatókat arra, hogy vállaljanak vezetői szerepet a klinikai gyakorlatban, az ápolói adminisztrációban és az ápolói oktatásban. A felsőfokú ápolói gyakorlatot végzettek felkészülnek az ápolói doktori (DNP) programra való belépésre, és minden diplomát felkészítenek az ápolási filozófia doktor (PhD) program felsőoktatására.

Az MSN-t folytató hallgatók a hat klinikai pálya közül választhatnak. A legtöbb program online és személyes képzést kínál, lehetővé téve a hallgatók számára az elfoglaltságok rugalmasságát, miközben dinamikus osztálytapasztalatot tartanak fenn, amely magában foglalja az osztályon belüli időt, hogy bemutassák képességeiket, párbeszédet folytassanak kollégáikkal, és mentorációt és útmutatást kapjanak nagyra értékelt és elismert kar. A tananyag felépítése a hallgató által kiválasztott klinikai koncentrációtól függ.

A felsőfokú végzettségű diplomások jogosultak nemzeti tanúsító vizsgákra és engedélyek megszerzésére Texasi Advance Practice nővérként. A más államokkal szemben támasztott követelmények eltérőek, és a diplomásoknak ellenőrizniük kell az egyes államok követelményeit, mielőtt haladó gyakorlati státuszt vagy engedélyt kérnének.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bachelor of Nursing IBNU
    • Adelaide, Ausztrália
  • MSc Early Years Practice Health Visiting
    • Stirling, Egyesült Királyság
  • Ápolói alapképzés
    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság