Keystone logo
University of South Australia Bachelor of Nursing IBNU
University of South Australia

Bachelor of Nursing IBNU

Adelaide, Ausztrália

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 36 700 / per year *

Az egyetemen

* 2021-es díjak, évente, 1,0 EFTSL-enként

Bevezetés

Fokozat áttekintése

  • Tanuljon olyan egyetemen, amely a World Top 100 for Nursing1közé tartozik.
  • Tanuljon egyedi, klinikailag vezetett, hiteles szimulált kórházi és egészségügyi szolgáltatásban az egyetemen, szakértő klinikai és akadémiai személyzettel.
  • Gyakorolja készségeit a virtuális egészségügyi közösség lakóival, beleértve az interaktív próbabábukat, amelyek mindegyike saját személyiséggel rendelkezik, és valódi emberekkel, akik rezidensként viselkednek.
  • Tanuljon világszínvonalú ápolási kutatóktól,2akadémikusoktól és az iparágban tapasztalt klinikusoktól.
  • Kezdje el az ipari gyakorlatokat az első tanulmányi évtől kezdve. A szakmai gyakorlathoz szükséges ismeretek, klinikai készségek és attitűdök kialakítása.
  • Tanuljon a No.1 egyetemen Dél-Ausztráliában, hogy diplomás ápolói karriert szerezzen.3
  • Támogatásban részesülhet a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető online tanulási források.
  • Pozitívan járuljon hozzá az ausztrál egészségügyhöz.

12021. évi QS tantárgyi rangsor
22018. évi kiválóság a kutatásban Ausztráliában (ERA)
3Összehasonlított (QILT) Graduate Outcomes Survey 2018-20 – átfogó foglalkoztatási mutató (alapképzés). Csak állami SA által alapított egyetemek.

Miért Bachelor of Nursing

A University of South Australia több millió dollárt fektetett be az egyetemi klinikákba és létesítményekbe, beleértve a Horizon Hospital and Health Service-t (HHHS), egy klinikus által vezetett, hiteles szimulált kórházat. Ápolóhallgatóként a HHHS-n belüli klinikai tanulásban és gyakorlatban fog részt venni a diploma alatt, az egyetemen kívüli klinikai gyakorlatok mellett.

A HHHS egy teljesen felszerelt, korszerű klinikai tanulási környezet, amelyet Horizon City and Community (HCC) lakosai laknak – egy virtuális egészségügyi közösség, amely egyedülálló. Úgy tervezték, hogy megkönnyítse, javítsa és támogassa a valós világ ápolási gyakorlatának megértését. A Horizon lakói közé tartoznak az interaktív próbabábok, mindegyiknek saját személye, valamint a rezidensként viselkedő valódi emberek, akiknek megvan a saját személyes történeteik, kapcsolataik és egészségi történeteik.

Tanulmányai részeként rendszeresen kapcsolatba lép a Horizon lakóival, mind a virtuális környezetben, mind a HHHS-ben, hogy fejlessze és gyakorolhassa ápolási ismereteit és készségeit.

Ha tapasztalt klinikusoktól és oktatói személyzettől tanul, akik jóval a világszínvonalú ápolási* kutatók felett állnak, Ön a legjobb tudományos erőforrásokat, tanulási lehetőségeket és támogatást nyújtja.

*2018-as kiválóság a kutatásban Ausztráliában (ERA)

Valós világbeli kapcsolatok

Diákként hasznot húzhat az erős iparági kapcsolatokból. Tapasztalt klinikusoktól is tanulhat, beleértve a regisztrált nővéreket is, az egyetemen, és amikor elvégzi a klinikai gyakorlatokat a tanulmány részeként.

Ezek a kihelyezések lehetőséget biztosítanak Önnek klinikai készségeinek gyakorlására, tudásának gyakorlati megvalósítására, a területen tapasztalt szakemberektől való tanulásra, valamint értékes hálózatok és kapcsolatok kiépítésére.

A hallgatóknak lehetőségük nyílik tengerentúli tanulmányútra, vagy exkluzív klinikai elhelyezési folyamokon való részvételre az ipari egészségügyi partnerekkel.

Diplomáinkra nincs jelentkezési határidő.

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Belépők

Tanulói beszámolók

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések